reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Hej. Mi sie wydaje ze jest jakas poprawa, goraczki nie bylo od poniedzialku.
Wczoraj wieczorem po lekarstwach dostala ataku kaszlu ((po lekach wykrztusnych) ze chyba z pol szklanki flegmy wypluła. Pozniej ja wysmarowalismy gęsim sadłem i poszla spac. W nocy raz tylko kaszlala. Spala cala noc, Rano wstala zjadla sniadanie, lekarstwa i widze ze znow ja ruszyl kaszel. Dzis stawiamy banki naszczescie tylko dwie. Jestem ciekawa jaka ona musialaby miec chorobe zeby lezala w lozku i byla grzeczna, zrobila sie tak niegrzeczna ze nie wiem juz jak ja karac ;-);-);-)
Biega, lata bawi sie i broi caly dzien. SPi rano dlugo wiec niechce nawet w dzien strzelic drzemki. :sorry:
Asiun co do tego lekarza, to moja sasiadka tam byla, a teraz byla u tej facetki co ja z Majcikiem i okazalo sie ze ona takie same lekarstwa jej przepisala, my dostalismy lekarstwa same z homeopatii, granulki, kropleki syropek itp..... Nawet nam dala cos na odtrucie organizmu.W piatek ide do kontroli do niej i do naszej juz pediatry w Warszawie. Zobaczymyu co powie :sorry::sorry::sorry:

reklama
Mam zmartwienie tzn. zmartwiła mnie jedna sugestia Pani psycholog, powiedziała mi że po obserwacjach Antosia, ona, pani logopeda i przedszkolanki zasugerowały, żeby zrobić Antosiowi dokładne badanie słuchu… że może niedosłyszec…, badany słuch miał po urodzeniu ale ta jego operacja mogła mieć wpływ na to nie wiem co myśleć ale chyba wybierzemy się na wizyte do foniatry…

A i zapomnialam jak mowisz szeptem to slyszy??Reaguje na to co mowisz bo to taki "domowy" test na sluch.Powiedz szeptem do Antosia aby np cos tam przyniosl.Ja tak probwalam u Victora zreszta mi lekarka powiedziala,ze co jakies pol roku dobrze tak sprawdzic dziecko.

Już zadziałałam w czwartek mamy wizyte poradni foniatrycznej… Vici my nie raz tak mu sparwdzalismy słuch, niedosłuch może być niewielki a może mieć wpływ na mowe;-( no zobaczymy co tam powiedza w tej poradni…

reklama
Do góry