reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

vici - zdrowia dla Victora!
Jak tam dzisiaj?

No i ja też jestem zdania, że nie powinien iść do przedszkola. Tym bardziej, że nie musi. Szkoda zdrowia.

reklama
Hej od wczoraj juz dobrze,katar znikl i bole tez.Goraczki nie bylo od popoludnia.Dzis rano zadzwonil lekarz(nasz a nie ten u ktorego bylismy) i kazal wpasc na kontrole bo juz mu wywalilo w kompie,ze bylismy u lekarza.No i obadal malego pobral wymaz z ucha i kazal poslac do przedszkola.Czekalismy najpierw w poczekalni na wyniki(nie wiem dokladnie o co poszlo)Ten antybiotyk co mamy to ma wypic do konca ale ucho juz prawie oki.Zastanawia mnie tylko czy tak szybko mozna to zaleczyc.W koncu dopiero wczoraj pierwszy raz podalismy:confused:

Hmmmm a dostaliscie jakies kropelki do ucha? My zawsze dostajemy te same i jak juz Maks mi narzeka to zanim pojedziemy do lekarza automatycznie wkrapiam. Co do podawania antybiotyku to np teraz Maks mial juz poprawe po dwoch dawkach podania lekarstwa.
No i jakis luzackich lekarzy tam macie ze kazal isc mu do przedszkola :sorry2::sorry2::sorry2:

Kropli do ucha nie tylko ten antybiotyk do picia i spray do nosa i nic wiecej.
Normalnie zdrwoy jest sam juz w uchu grzebal wczoraj ;-) i wyciagnal resztki wydzieliny

ja praktycznie nigdy nie dostawalam kropli do ucha jak maly mial zapalenie ...
co lekarz to inny sposob leczenia ...

vici Victor bardzo szybko ozdrowial ... dlugo macie brac antybiotyk ?

Maks mi sie rozchorowal, mam nadzieje ze to tylko jakas niestrawnosc. Caly dzien mial brzuch brzuszka, zerwalam sie z kursu bo dzwonili z przedszkola ze boli go brzusio i ze slaby i baly strasznie. Jak juz ze mna byl to zwymiotowal 2 razy. No i wszystko by bylo ok ale wlasnie przed chwila znow mial jakies lęki. Zasnal i znow sie obudzil z placzem i jakims strachem :-:)-:)-(Jestem zalamana nic tylko plakac mi sie chce bo nie wiem co juz z tym problemem robic. I nawet nie mial duzej goraczki tylko 37,5 :-:)-:)-:)-(
Nie zdazylam na wizyty u lekarza w osrodku w Lewgionowie, wiec poszlam na dyzur nocny na pogotowie. NIc mu nie jest albo sie to rozwinie i bedzie mial grype zoladkowo albo cos mu zaszkodzilo. :dry::dry::dry:Oczywiscie na dyzurze nocnym nie dostane od lekarza zadnego zaswiadczenia ze dziecko mam chore bo to moze lekarz pierwszego kontaktu. Wiec jutro mam problem co robic ja chce chociaz na rachunkowosc isc a Darek ma drugi dzien konferecji w Palacu Kultury :-:)-:)-(
No w najgorszym wypadku znow nie pojde na kurs :dry:

reklama
woloszki - daj znać, co z Maksem.
Mam nadzieję, że po nocy mu przeszło.
Jak spał w nocy?
Może oni w przedszkolu jeszcze jakieś bajki oglądają?
No ale z wymiotami to raczej nie ma nic wspólnego, chyba że z nerwów.

Do góry