reklama
mala wczoraj podczas dnia z niania zrobila jesczze raz kupe juz bez wiekszego problemu ... bo najgorzej to sie balam ze jakas blokade zlapie ... i bedzie teraz wstrzymywac w obawie pzed bolem ... ale mala chyba niewiele z tej nocy pamieta .... cale szczescie ...
z tymi platkami to dobry pomysl - sama tak czesto jem
wczoraj na obiad byla kasza gryczana z pulpetami ... mala ja uwielbia ... no i pilnuje zeby czesto i duzo pila ...
z tymi platkami to dobry pomysl - sama tak czesto jem
wczoraj na obiad byla kasza gryczana z pulpetami ... mala ja uwielbia ... no i pilnuje zeby czesto i duzo pila ...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Bob mniam mniam a tu nie ma jeszcze oczywiscie nie ma.Choc nie wiem dlaczego:-(no ale to nie ten watek
Priscilla
Fan(ka)
dziewczyny, zachecam do lektury i pomocy https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/prosze-pomoz-nam-17930/#post2487811
priscilla juz kiedys pisalam ze odwalasz kawal dobrej roboty dla tych dzieci ...
dzieki za link ... mialam okazje obejrzec zdjecie Zosi ktorej troszke pomoglam (jak co roku oddaje 1% podatku dla potrzebujacych (to wspanialy pomysl) - w tym roku chcialam dac Majce ale niestety nie udalo sie ... dostala Zosia ) swego czasu chcialam cos oddac na aukcje ale byly to poczatki Waszej fundacji i jesczze nie bylo sprecyzowane jak sie za to zabrac - napisz wiec prosze jak mozna przekazac te fanty na aukcje ? albo podaj link to jakiegos watku gdzie jest to szczegolowo opisane ...
dzieki za link ... mialam okazje obejrzec zdjecie Zosi ktorej troszke pomoglam (jak co roku oddaje 1% podatku dla potrzebujacych (to wspanialy pomysl) - w tym roku chcialam dac Majce ale niestety nie udalo sie ... dostala Zosia ) swego czasu chcialam cos oddac na aukcje ale byly to poczatki Waszej fundacji i jesczze nie bylo sprecyzowane jak sie za to zabrac - napisz wiec prosze jak mozna przekazac te fanty na aukcje ? albo podaj link to jakiegos watku gdzie jest to szczegolowo opisane ...
reklama
Priscilla
Fan(ka)
Priscilla - tak sobie ostatnio myślałam, że muszę zajrzeć na wątki z pomocą dla dzieci.
A może jeszcze wrzucisz tam namiary na banki i konta do wszystkich dzieci? Głównie chodzi mi o Zosię.
No jasne!! Nawet nie zwrocilam uwagi ze ominelam nr rachunku. Dzieki :-)
Juz poprawione! Na watku Prosze, pomoz nam... znajdziecie numery kont. Zachecam tez do korzystania z aukcji. Nawet jak nic nie ma dla Was, to licytujcie, wplacajcie kaske (bez kosztow wysylki) i wysylajcie maila, ze nie chcecie wysylki rzeczy i zostawiacie ja do ponownej licytacji.
Wszystkie pieniazki trafiaja dla rodzicow i ida na zakup konkretnych rzeczy - np. Zosi wspolfinansowalismy ssak akumulatorowy oraz szczepienia, Agi zbiera na wozek inwalidzki, Macius zbiera jedynie na operacje - niby tylko 64tys a tak ciezko idzie
Ostatnia edycja:
Podziel się: