reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
joaska faktycznie niezle ziolko z Ciebie :)
ja jak bylam mala to przecielam nozyczkami ucho bratu

woloszki mam nadzieje ze krem sie sprawdzi ... bo faktycznie do tych tanszych nie nalezy ...

No właśnie, a jakimi kremami konkretnie smarujecie maluchy na co dzień, na dwór? Chodzi mi o firmy, bo już gadka o filtrach była. I czy się dobrze rozsmarowują.
Ja mam teraz najprostsze bambino.

U mnie też bambino. Myślę nad filtrem a oriflamu, ale nie tym kolorowym, bo ostatnio babcia nam ściany nim pobrudziła :szok: A czemu oriflame? Bo mi się nie chce iść do drogerii :tak:

U nas ostatnio tylko z filtrem byl z lidla dla dzieci(firma cien) takie slonce,ze hohoh.a wczesniej to z bubchena krem,ktory na niepogode jeszcze tez stosuje i est super do rozsmarowywania.Choc przyznam nie zawsze smaruje malego .

Ja właśnie ten bambino stosuję, bo łatwo go dostać. Ale rozsmarowywanie nie za bardzo mi się podoba. No i filtr 4 to w zasadzie nic.
Chciałabym coś bardziej emulsyjnego jeśli chodzi o konsystencję i większy filtr.
Zimą stosowaliśmy coś innego z apteki, ale nie pamiętam nazwy :baffled:

Mnie się ziajka bardzo źle rozsmarowywała.
A szczerze mówiąc, bambino też nie najlepiej.
Może się w końcu zmobilizuję i pójdę do drogerii, to się na filtry popatrzę.

reklama
Porazka u maksia w przedszkolu owsiki :baffled::baffled::baffled::baffled: Bleeeeeeee
Dzis juz potwierdzilam swoje przyposzczenia. Na sama mysl mi niedobrze. Maks zostal przeszkolony co ma robic ale co to da jak inni rodzice nie naucza swoich dzieci. Mam nadzieje jednak ze nic nie zlapie. Ale moja mamcia powiedziala ze pewnie nas tez zlapie. Wsytarczy ze jakies dziecko w grupie juz bedzie mialo to sie szybko rozniesie.
Wczoraj czytalam o owsikach i normalnie wymiekam.
Kurcze z enie ma zadnego lekarstwa do brania zapobiegawczo, chyba ze wy cos slyszeliscie na ten temat?

A u nas maje dopadl katar i jej splywa do gardla i kaszle. Daje jej wit c, sinupred i psikam do nosa. No i od dzis znow zaczynamy kuracje zelazem, za dwa tyg badania i sie okaze czy to cos dalo.

Do góry