reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Hmmm Maks juz mniej kupek. Gardlo nie boli go, a glowa go boli jak sie nie wyspi.
A ja dzis wzielam antybiotyk dwie godziny po sniadaniu i jeszcze nie zwymiotowalam :-D:-D:-D:-D
Daje mu smecte, trilac i syrop nifuroksazyd, no i bierze jeszcze ten antybiotyk.
najczesciej idzie zrobic kupke pol godzinki godzinke po jedzeniu. Ile dni moze miec takie luzne stolce?

reklama
I nawet nifuroksazyd mu nie pomaga? Słyszałam, że to mocny lek.

Nie wiem jak długo może tak mieć. Powyżej tygodnia bym się zaczęła martwić. Ale to też zależy od stopnia hmm rozluźnienia.
U mnie w rodzinie takie "grypy żołądka" trwają ok tygodnia

Dziwnie mi tak pisac o kupach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie ma takiej wody od poczatku nie mial. Teraz robi takie kawalki ale luzniejsze. Jutro mam isc do kontroli odnosnie tej anginy zobaczymy co powiedza o kupkach.

woloszki tylko pamietaj zeby Max duzo pil - tzn czesto - zeby sie tylko nieodwodnil przez te kupki ... ale nie wiem ile moze to trwac - jak radzi joaska po tygodniu udaj sie na kontrole ...

Dzięki dziewczyny.
Dominika w dzień juz mało co kaszle.Najważniejsze że już w nocy się nie budzi z kaszlem.
woloszki nifuroksazyd jest bardzo silny.Wiem że jak moja siostrzenica miała właśnie luźniejszą kupke to po pierwszej dawce było o wiele lepiej.
I tak jak pisze Joaśka do tygodnia czasu to się nie przejmuj.A jeśli jeszcze będą kupki luźne wtedy idź do lekarza.Może podadzą Maksowi inny lek na zatrzymanie luźnego stolca.

reklama
No zeby nie zapeszyc od 13 nie bylo zadnej kupi :-D:-D:-D Zobaczymy jutro.
Ale tak sobie mysle ze dodoatkowo antybiotyk powoduje u niego te luzne stolce.
Jutro ide do kontroli to zobaczymy.

Do góry