reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Zeby tego bylo malo ze maks ma angine to jeszcze cala noc latal do kibelka. I rano znow do lekarza i prawdopodobnie przy okazji zlapal jakiegos wirusa. :wściekła/y::wściekła/y:
Normlanie w tym miesiacu byl raz w przedszkolu :szok::szok::szok::szok:ale jaka oszczednosc :-p:-p:-p:-p
Dostal lekarstwa i jak narazie od 10 nie bylo kupki.
A u mnie tez cos nie tak bo jak rano zjem antybiotyk to za 15 minut zwymiotuje wszystko co jadlam, wieczorem tak nie mam. Z czego to moze byc? Jak sie jutro nie poprawi to musze isc po nowy antybiotyk:no:
Mma nadzieje ze to juzostatnie chorobska w tym roku.

Niewesoło.
Mam nadzieję, że na święta będziecie wszyscy zdrowi!
Dziwne z tym antybiotykiem. Moja mama po niektórych wymiotuje, ale po każdym połknięciu, a nie tylko o określonej porze. wtedy idzie po inny. Właśnie przy oskrzelach.

Dla mnie to tez dziwne ze tylko rano go wywiotuje i jeszcze ten straszny posmak tego lekarstwa bleeeeeeeeeee. Jutro wezme go w poludnie i zobaczymy czy tez heftne.

woloszki mam nadzieje ze nie bierzesz antybiotyku rano na czczo ... to jedyny powod jaki mi przychodzi do glowy ... poza tym oczywiscie kurujcie sie zeby na swieta byc zdrowym ...
irlandia rybcia mam nadzieje ze to nic powaznego ...

joaska tylko pogratulowac Jagodce :)

reklama
Do góry