reklama
rany ... ta pogoda jest dopijajaca ...
Hmm......
A co dopijasz:-)
Aiun to normalnie sie wszystkiego czepia
A u nas Maja wczoraj dostala kaszlu z katarkiem jak wrocilismy do domku. Pierwszy raz w zyciu mi tak w nocy kaszlala, ja nie moglam spac ale naszczescie ona jeden raz tylko sie obudzila.
Zdrowia zyczymy bo z ta pogoda nie ma zartow.
A u nas Maja wczoraj dostala kaszlu z katarkiem jak wrocilismy do domku. Pierwszy raz w zyciu mi tak w nocy kaszlala, ja nie moglam spac ale naszczescie ona jeden raz tylko sie obudzila.
Zdrowia zyczymy bo z ta pogoda nie ma zartow.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Zdrówka dla wszystkich!!!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Zdroweczka wszystkim
Inguch dostał dziwnych krostek na buzi - prawa strona twarzy to 7 czy 8 krostek, które wyglądają jak od pogryzienia muchy i pod brodą ma jeszcze ze trzy. Generalnie wygląda to okropnie. Nie wiem, co to może być, bo na pewno nic ją nie pogryzło - te krostki pojawiły się w przeciągu trzech dni w różnych porach dnia i w różnych miejscach pobytu Ingucha - jedna na moich oczach.
Myślałam o alergii pokarmowej albo na jakiś szampon czy krem ale dlaczego tylko na jednaj połowie twarzy i żadnej krostki nie ma na ciele
Poza tym Ingunia jest wesoła, nie ma temperatury, nie drapie tego - dziwne bardzo
Myślałam o alergii pokarmowej albo na jakiś szampon czy krem ale dlaczego tylko na jednaj połowie twarzy i żadnej krostki nie ma na ciele
Poza tym Ingunia jest wesoła, nie ma temperatury, nie drapie tego - dziwne bardzo
Tylko na jednej stronie i na razie nigdzie nie schodzą. Wczoraj pojawiła się jedna nowa przy kąciku ust - też po prawej stronie buzi. Natomiast pod brodą są symetrycznie: jedna na środku oraz po lewej i po prawej stronie.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Asiun a powiedz mi jak te krostki mniej więcej wyglądają.
Są podobne do tych jak komar ugryzie i są lekko wypukłe od skóry??
Moja Dominika też miała krostki na buziaczku lub na ciele i się okazało ze to od pchły kociej pchełki ją pogryzły.
Ale teraz jest już wszystko ok koty popryskane i obroże mają na pchełki założone.
Są podobne do tych jak komar ugryzie i są lekko wypukłe od skóry??
Moja Dominika też miała krostki na buziaczku lub na ciele i się okazało ze to od pchły kociej pchełki ją pogryzły.
Ale teraz jest już wszystko ok koty popryskane i obroże mają na pchełki założone.
Podziel się: