reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Aiun to normalnie sie wszystkiego czepia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

A u nas Maja wczoraj dostala kaszlu z katarkiem jak wrocilismy do domku. Pierwszy raz w zyciu mi tak w nocy kaszlala, ja nie moglam spac ale naszczescie ona jeden raz tylko sie obudzila.
Zdrowia zyczymy bo z ta pogoda nie ma zartow.

Inguch dostał dziwnych krostek na buzi - prawa strona twarzy to 7 czy 8 krostek, które wyglądają jak od pogryzienia muchy i pod brodą ma jeszcze ze trzy. Generalnie wygląda to okropnie. Nie wiem, co to może być:confused:, bo na pewno nic ją nie pogryzło - te krostki pojawiły się w przeciągu trzech dni w różnych porach dnia i w różnych miejscach pobytu Ingucha:baffled: - jedna na moich oczach.

Myślałam o alergii pokarmowej albo na jakiś szampon czy krem ale dlaczego tylko na jednaj połowie twarzy i żadnej krostki nie ma na ciele:confused::confused::confused:

Poza tym Ingunia jest wesoła, nie ma temperatury, nie drapie tego - dziwne bardzo:baffled:

No coż Asiun - jak dla mnie to może być wszystko i nic (ależ się wymądrzyłam)

A to krostki, to tylko na jednej stronie?
I zaczynają schodzić niżej?

Tylko na jednej stronie i na razie nigdzie nie schodzą. Wczoraj pojawiła się jedna nowa przy kąciku ust - też po prawej stronie buzi. Natomiast pod brodą są symetrycznie: jedna na środku oraz po lewej i po prawej stronie.

reklama
Asiun a powiedz mi jak te krostki mniej więcej wyglądają.
Są podobne do tych jak komar ugryzie i są lekko wypukłe od skóry??
Moja Dominika też miała krostki na buziaczku lub na ciele i się okazało ze to od pchły kociej pchełki ją pogryzły.
Ale teraz jest już wszystko ok koty popryskane i obroże mają na pchełki założone.

Do góry