reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Idzia zdrowka dla Kamilki zyczymy, i potwierdzam ze nie musi byc goraczka w szkarlatynie, w zeszlym roku pare dzieciakow mialo i nie bylo duzej goraczki tylkok wlasnie ta skora pozniej sie luszczyla.

reklama
wczoraj mala dostala dodatkowo jeszcze takiej dziwnej wysypki na dloniach i stopach ... bojac sie ze to uczulenie na antybiotyk wezwalam dzisiaj lekarza ... doktorka powiedziala ze ta wysypka jest specyficzna dla adenowirusow ... i ze to na pewno nie jest szkarlatyna, ze gardlo jest juz prawie blade ... i kazala odstawic antybiotyk bo nie ma wskazan do jego stosowania ... wprawdzie mala ma jeszcze bardzo brzydka wysypke na posladkach ale zeby zweryfikowac co to jest (podejrzenie ze Plamica Schoenleina-Henocha) trzeba zrobic badania krwii i moczu i dostalam skierowanie do szpitala na te badania ... ale ja poczekam z tym do poniedzialku i pojde do mojej przychodni na te badania - mam uraz do szpitalih ... troche chaotycznie napisalam ale nie mam sily myslec :)

Ojej, załamka :-( Ja już mam dosyc chorowania naszych dzieci. :-(
Natalka znów wlasnie kaszle, Boże ja sie normlanie powiesze z rozpaczy:-(
Idzia trzymam kciuki za Kamilke!!!

Ja też!
Jagoda 3 tydzień z katarem. Jutro pójdę z nią do lekarki. A siedzi w domu po anginie i nawet nie wiem, gdzie się mogła przeziębić.

Zdrówka dla Waszych pociech!

reklama
Do góry