reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Dużo zdrówka życzymy wszystkim chorym

Kuba nadal kaszle i chyba mu się pogorszyło jest zachrypnięty i kaszel się nasilił:-(popołudniu chyba pójdziemy do lekarza bo syropy nie skutkują

Jagodko zyczymy zdrowka no i przy gardle wlasnie bywa najczesciej ta wysoka goraczka. :-(
A co do kaszlu to ten lekarz wlasnie mi mowil ze dziecko musi ten caly sluz wykaszlec. I ma wlasnie kaszlec jak stary gruźlik :tak::tak:No ale trzeba kontrolowac ten kaszel jesli naprawde sie przedluza. Ja dla swojego spokoju chodze raz w tyg zeby sprawdzic czy cos na oskrzelach nie osiadlo, jesli nadal dziecko ma kaszel.

ZDROWKA DLA JAGODKI!!!!!!!!!!!!!! wiec za jej zdrowko,hlup ;-)
Franko zdrowy poki co.dzis smigal w krotkim rekawku w parku a dzieciaczki w kozuszkach,rekawiczkach i czapkach :szok: a bylo 20 stopni......

Dzięki kobitki!

Wczoraj już było zdecydowanie lepiej. Jagoda nawet nie miała 36 st.
Od razu inne dziecko. Nawet tańczyć się jej chciało.

Siedzimy w domu, a za oknem tak pięknie. Też widuję opatulone dzieci w południe. Ja rozumiem, że no wychodzi się rano i jest zimno, ale przecież można ubrać dziecko na cebulkę i potem ściągać warstwy.

Dobze,ze juz lepiej.
Co do opatulonych dzieci to i tu przesadzaja niektore mamusia juz w spiworkach dzieci woza a ja i maly w kamizelkach pociskamy wiec makabra co niektore osoby robia

Ja mam podejrzenia, że moje dziecię też w "kożuszku" śmiga:wściekła/y:.

Jak przychodzę do rodziców po dziecko, to Inguch spocony w bluzie polarowej a moja mam w krótkim rękawku i mówi, że nie można Inguni rozebrać bo zimno w mieszkaniu:szok:

Ojejku jejku, ale sie porobiło, znów choroba za chorobą:( Jagódka trzymaj sie kobitko!!!!!
U nas jako tako. Odstawiłam antybiotyk w poniedziałek a wczoraj znow kaszel.Dzwoniłam do lekarki i kazała nadal dawac tylko zyrtec i syropek na kaszel. wiec jednak podejrzewa alergie...kurcze al jestem na siebie, moze trzeba bylo ten zyrtec od pocztaku dawac i by sie bez anty obeszlo, kurde no:( mogłam nie pozwolic na antybiotyk:(

No niestety margarett, ale to jednak nie my jesteśmy lekarzami. Idzie taki człowiek i pozostaje mu ufać, że lekarz robi dobrze. Ale przecież nie wyrzucaj sobie. Lekarz tez często nie jest w stanie od razu stwierdzić, co się dzieje. Może z dwojga złego uznała, że lepiej podać antybiotyk.

reklama
Do góry