reklama
dziewczyny co do nawilżacza to mogę jedno wam doradzić, żeby miał jak najmniej zakamarków tam gdzie woda, bo inaczej zarasta ona z czasem syfem i nie da się tego pożądnie wyczyścić. A po dodaniu olejku eterycznego wogóle syf mi się tam zrobił.
Ja używam na wieczór od 2 dni i wydaje mi się że jest lepiej, mała mniej charka i ja też czuje że nie mam tak sucho w nosie
Ja używam na wieczór od 2 dni i wydaje mi się że jest lepiej, mała mniej charka i ja też czuje że nie mam tak sucho w nosie
Witajcie dziewczynki...widzę że w tym miejscu zaczął się watek nawilżaczy...zatem dopiszę swój zakup. W końcu dzisiaj dotarł...wrrr...lepiej późno niż wcale. Mój nawilżacz nie jest takim full wypasem jak bebzonika
Sprawdziłam go jednak i prócz zabawnego wyglądu, przystępnej ceny działa bardzo fajnie. Po godzince działania już czuć że powietrze jest zupełnie inne. Polecam
Ten sam był w wielu hipermarketach po około 180,00zł...
DUŻY ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA ŻABA PR3 (1872635415) - Aukcje internetowe Allegro
DUŻY ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA ŻABA PR3 (1872635415) - Aukcje internetowe Allegro
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
A co do wilgotności to jaką macie w domach i jaka powinna być?
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
Bo u mnie to czasami dochodzi do 80. Tak zazwyczaj to jest 65 - 75
reklama
U mnie jest obecnie ten problem ze jest za wilgotno. Nie spimy przy otwartym oknie bo w sypialni mamy takie duze okna prawie balkonowe a przy obecnych temperaturach w nocy to bysmy wszyscy pomarzli. W zwiazku z tym rano juz sie zbiera woda na oknach wiec caly dzien wietrze. Zobaczymy jak bedzie zima.
Ja mam super barometr z tchibo. Oprocz informacji o tym jak duza jest wilgotnosc to podpowiada tez co zrobic czy nalezy wywietrzyc czy nawilzyc i wyglada tak Hygro- und Thermometer bei Tchibo
Niby proste urzadzenie a jak cieszy :-)
Ja mam super barometr z tchibo. Oprocz informacji o tym jak duza jest wilgotnosc to podpowiada tez co zrobic czy nalezy wywietrzyc czy nawilzyc i wyglada tak Hygro- und Thermometer bei Tchibo
Niby proste urzadzenie a jak cieszy :-)
Podziel się: