reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych dzieci - wszystko o chorobach, lekach, profilaktyce.

reklama
dziewczyny co do nawilżacza to mogę jedno wam doradzić, żeby miał jak najmniej zakamarków tam gdzie woda, bo inaczej zarasta ona z czasem syfem i nie da się tego pożądnie wyczyścić. A po dodaniu olejku eterycznego wogóle syf mi się tam zrobił.
Ja używam na wieczór od 2 dni i wydaje mi się że jest lepiej, mała mniej charka i ja też czuje że nie mam tak sucho w nosie

Witajcie dziewczynki...widzę że w tym miejscu zaczął się watek nawilżaczy...zatem dopiszę swój zakup. W końcu dzisiaj dotarł...wrrr...lepiej późno niż wcale. Mój nawilżacz nie jest takim full wypasem jak bebzonika ;) Sprawdziłam go jednak i prócz zabawnego wyglądu, przystępnej ceny działa bardzo fajnie. Po godzince działania już czuć że powietrze jest zupełnie inne. Polecam ;) Ten sam był w wielu hipermarketach po około 180,00zł...
DUŻY ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA ŻABA PR3 (1872635415) - Aukcje internetowe Allegro

Gośka - u mnie zanim włączyłam nawilżacz było 30% wilgotności, a powinno być około 40-60%. Za mało nie dobrze i za dużo także... ;)

reklama
U mnie jest obecnie ten problem ze jest za wilgotno. Nie spimy przy otwartym oknie bo w sypialni mamy takie duze okna prawie balkonowe a przy obecnych temperaturach w nocy to bysmy wszyscy pomarzli. W zwiazku z tym rano juz sie zbiera woda na oknach wiec caly dzien wietrze. Zobaczymy jak bedzie zima.
Ja mam super barometr z tchibo. Oprocz informacji o tym jak duza jest wilgotnosc to podpowiada tez co zrobic czy nalezy wywietrzyc czy nawilzyc i wyglada tak Hygro- und Thermometer bei Tchibo
Niby proste urzadzenie a jak cieszy :-)

Do góry