Moja Jula od 3 dni ma rzadkie stolce. Wcześniej robiła ładne kupki, a teraz upaćkana od pleców aż po pępek. Kolor się nie zmienił, tylko konsystencja. Ilość robionych kupek też taka sama. Martwić się już? Wasze dzieciaczki też tak mają? Przypominam, że jedziemy prawie cały czas na MM.
reklama
agusia_x nie wiem co to dla Ciebie sa rzadkie stolce - bardzo wodniste czyli takie lejace sie czy po prostu takie ze jak otwierasz pampka to wszystko jest rozpacikane w jedna mase? Bo jesli to drugie to u mojej to norma. Nie pamietam zeby miala inne a tez karmiona tylko MM i zarowno pediatra jak i polozna uwazaja ze to jest normalne wiec nie ma powodu do zmartwienia wedlug mnie.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Mój smyk jest na piersi a kupi tez robi takie papkowate że mu czasem bokiem wyleci
Anisen
kochamy Cię mocno
moj teraz ok 2 lub 3 kupy na dzień i wszystkie papkowate duże aż umorusany po plecki
no i na cycu tylko. Kinia miała kupę co jedzenie i też była norma. Każde dziecko jest inne i nie ma książkowej kupy 
ellsi
Fanka BB :)
Mojej jakaś taka gazowa kupa wychodzi. KUpa z gazem. W nocy prawie nic za to w dzień nadrabia.
Dziewczyny ze skazą normalnie szczepiłyście? Bo klementyna ostrzegała i odradzała więc nie wiem co sądzić. Słyszałam że można ewentualnie wapno łykać to wtedy maleństwu się pomoże.
Chyba dziś wybierzemy się do lekarza i zobaczymy co powie.
Dziewczyny ze skazą normalnie szczepiłyście? Bo klementyna ostrzegała i odradzała więc nie wiem co sądzić. Słyszałam że można ewentualnie wapno łykać to wtedy maleństwu się pomoże.
Chyba dziś wybierzemy się do lekarza i zobaczymy co powie.
Anisen
kochamy Cię mocno
my szczepilismy szczepionką 5 w 1 a do tego na pneumo i rota. Nam pediatra polecała szczepić
a ona chyba zna sie na rzeczy. Chodzimy prywatnie do pani która jest wice ordynatorem na pediatrii i chyba zna sie na rzeczy.
Widziałam co rota robi z maluszkami jak byliśmy z Kinia w szpitalu. Rety takie wymęczone dzieciaczki a czym młodsze tym straszniej to wygląda. Jednej pani dziecko aż sie przez ręce przelewało taka była kruszyna wymordowana wymiotami i biegunka i gorączką do tego. Dlatego mimo ze to droga szczepionka szczepimy koniecznie.
Widziałam co rota robi z maluszkami jak byliśmy z Kinia w szpitalu. Rety takie wymęczone dzieciaczki a czym młodsze tym straszniej to wygląda. Jednej pani dziecko aż sie przez ręce przelewało taka była kruszyna wymordowana wymiotami i biegunka i gorączką do tego. Dlatego mimo ze to droga szczepionka szczepimy koniecznie.
Anisen
kochamy Cię mocno
no tak mam napisane ryzowy czyli zwykły nie
byle przetrwać
byle przetrwać
reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Zakupiłam nawilżacz powietrza,o taki: NAWILŻACZ POWIETRZA Z JONIZACJA,ELDOM NU5+GRATIS (1862783716) - Aukcje internetowe Allegro
właśnie go testuję
właśnie go testuję
Podziel się: