reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych dzieci - wszystko o chorobach, lekach, profilaktyce.

Moja Jula od 3 dni ma rzadkie stolce. Wcześniej robiła ładne kupki, a teraz upaćkana od pleców aż po pępek. Kolor się nie zmienił, tylko konsystencja. Ilość robionych kupek też taka sama. Martwić się już? Wasze dzieciaczki też tak mają? Przypominam, że jedziemy prawie cały czas na MM.

reklama
agusia_x nie wiem co to dla Ciebie sa rzadkie stolce - bardzo wodniste czyli takie lejace sie czy po prostu takie ze jak otwierasz pampka to wszystko jest rozpacikane w jedna mase? Bo jesli to drugie to u mojej to norma. Nie pamietam zeby miala inne a tez karmiona tylko MM i zarowno pediatra jak i polozna uwazaja ze to jest normalne wiec nie ma powodu do zmartwienia wedlug mnie.

Mojej jakaś taka gazowa kupa wychodzi. KUpa z gazem. W nocy prawie nic za to w dzień nadrabia.

Dziewczyny ze skazą normalnie szczepiłyście? Bo klementyna ostrzegała i odradzała więc nie wiem co sądzić. Słyszałam że można ewentualnie wapno łykać to wtedy maleństwu się pomoże.

Chyba dziś wybierzemy się do lekarza i zobaczymy co powie.

my szczepilismy szczepionką 5 w 1 a do tego na pneumo i rota. Nam pediatra polecała szczepić :) a ona chyba zna sie na rzeczy. Chodzimy prywatnie do pani która jest wice ordynatorem na pediatrii i chyba zna sie na rzeczy.

Widziałam co rota robi z maluszkami jak byliśmy z Kinia w szpitalu. Rety takie wymęczone dzieciaczki a czym młodsze tym straszniej to wygląda. Jednej pani dziecko aż sie przez ręce przelewało taka była kruszyna wymordowana wymiotami i biegunka i gorączką do tego. Dlatego mimo ze to droga szczepionka szczepimy koniecznie.

My za dwa tygodnie szczepimy ta 5w1. Potem tez na pneumokoki, na Rota jeszcze sie wahamy. Przekonuje mnie argument ze jak w domu jest starsze dziecko to jednak warto szczepic. I tak tez zrobimy.

reklama
Do góry