reklama
ellsi
Fanka BB :)
Ja przecierałam tak z 2-3 razy i widziałam jak na tej pieluszce zostawało takie żółte. Nie przejmuj się jak brwi będą po tym zabiegu czerwone bo u mnie od pocierania takie się robiły jednak małej jakoś to bardzo nie przeszkadzało i nawet nie marudziła podczas mojego działania.
Anisen
kochamy Cię mocno
###
Ostatnia edycja:
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No czopek chyba najlepszy.
my mielismy ten problem a Anią, czopek doraźnie można podać, ale moja dr mówiła żeby za czesto tego nie robić bo sie przyzwyczai i sama nie będzie umieć, u nas pomogła biogaja, a wcześniej inny probiotyk, teraz mamy co 2-3 dni kupe a nawet w tym tyg 2 dzienne, a było już tak że raz na tydzien kupa. wiec pomaga.
wydaje mi się że tez pomogły suszone śliwki które jadłam i soki przecierowe.
wydaje mi się że tez pomogły suszone śliwki które jadłam i soki przecierowe.
bluetooth
moja też tak krzyczy, wtaki dziwny sposób, takie głośne eeee i rusza sie przy tym bardzo, a ja po tym wiem że czas naspanie. istaram sie ja wyciszyć, odciać od bodzców i zasypia mi szybko. powolichyba rozgryzam mojego dziecia.
moja też tak krzyczy, wtaki dziwny sposób, takie głośne eeee i rusza sie przy tym bardzo, a ja po tym wiem że czas naspanie. istaram sie ja wyciszyć, odciać od bodzców i zasypia mi szybko. powolichyba rozgryzam mojego dziecia.
Anisen
kochamy Cię mocno
###
Ostatnia edycja:
moja córka ma to samo. podobno na mleku matki tak może być- to oznacza że jest dobrze przyswajane. spróbuj podać probiotyk np.dicoflor.Dziękuje bardzo. Właśnie wysłałam chlopa po czopki do apteki - bo ta moja apteka koło domu zamknięta od 13 w soboty.
kurcze jeszcze muszę spróbować tych śliwek , bo soki przecierowe to ja piję, sama robie w sokowirówce soki, jem jabłka, nie jem czekolady, nie jem żadnych słodyczy itp no i Kubuś tylko na cycu. Kurcze nie kumam o co chodzi![]()
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
po czopku niecałe 4 minuty po podaniu kupa na całą pieluche
taka że aż plecki brudne, pupa brudna a w pieluszce tona, a po godzinie druga kupa też mega. obie kupy ok.
zobaczymy co będzie dalej.
Wolała bym nie stosować tej metody cały czas
dzięki
buziaczki
zobaczymy co będzie dalej.
Wolała bym nie stosować tej metody cały czas
dzięki
buziaczki
Podziel się: