panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Mam pytanie, czy jeśli moja miała katarek, ale nie miała gorączki ani nie kaszlała, a teraz jeszcze jej ściągam z noska resztki, to czy mogę ją jutro zaszczepić na żółtaczkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawa jestem, czy pani doktor stwierdzi, że zdziwiam jak poproszę o receptę na engerix b (bo te koreańskie w przychodni są za darmo, ale ja bardzo dziękuję za nie).
Ja mam pytanie bo maly dzis mi zrobil dziwna kupke.Ju to kiedys widzialam ale nie pamietam u kogo.Wpierwszej chwili wygladalo to jak drobinki cukru az sie wystraszylam bo gdzie na pupci cukier to takie drobinki jakby galaretkitakie maniunie kuleczkiwiecie co to?nastepna juz normalna.Chyba znow cos wyjdzie bo dzis tych kupek bylo z 8