reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych dzieci/opieka nad maluszkami

Polka moja Ania miala raz niezly katar i po kilku dawkach Euphorbium katar sie skonczyl. Wczesniej dostawala Nasivin bez rezultatow.Zaczelam wierzyc ,ze jednak te leki homeopatyczne dzialaja.
No to super, że pomogło :-) jednemu pomoże drugiemu nie, decyzja i tak należy do rodziców:-)

reklama
Polka ja uzywam tego i tego :)
Mowisz o soli fizjologicznej ja mam morska w spreyu to tez moze byc ? mialam disnemar a teraz mam inna ale babka w aptece mowila ze ta tez dobra :sorry2:

Moja Klaudia frida nie da sobie nic zrobic,euphorbium nam nie pomoglo,zreszta nic nie pomagalo,i gdzies po prawie 3 tyg w koncu katar przeszedl.Teraz zniow cos tam jej w nosku daleko siedzi ale z nosa jej nie leci.

Moja Klaudia frida nie da sobie nic zrobic,euphorbium nam nie pomoglo,zreszta nic nie pomagalo,i gdzies po prawie 3 tyg w koncu katar przeszedl.Teraz zniow cos tam jej w nosku daleko siedzi ale z nosa jej nie leci.
Iwuś nie przejmuj sie my też boje toczymy z fridą ale jakoś się nam udaje, to troche miała tego kataru u nas też długo był, ale ten allergolog- pediatra mówił że żadne krople nie pomogą tylko woda morska psikać i psikać;-)

Kobietki, pewnie ten temat już był, ale ja nie mam czasu szukać. Chodzi o pobieranie moczu od małej. Czy rzeczywiście przy pobieraniu do woreczków wynik może być zafałszowany? I ile powinnam pobrać?

Panna Migotka z tego co ja naczytalam sie o pobieraniu moczu to do woreczkow raczej nie pobierac bo moze wyjsc falszywy wynik.Wogole to umyj dobrze woda i mydlem i rywanolem przetrzyj,lub Kalia(nadmanganian potasu) i ja bym polozyla ja i czekala ze specjalnym jalowym pojemnikiem z apteki i starala sie wylapac mocz,nie trzeba go duzo.I jak nie bedziesz odrazu szla go oddac do analizy to wstaw do lodowki,ale godzine najdluzej i mocz zanies.

reklama
Kamilka pisalas o tym paracetamolu czemu tak ze mu popekaly i takie oczka ma pierwszy raz cos takiego slysze ze tak sie moze stac po srodkach przeciwbolowych

Do góry