L4dY-bIrd
doula
Jeszcze to ma? Idź a nóż rozwiąże zagadkę. Dominik prężył sie i przy cycku i butelce.:-(
dzisiaj sie nie pręzy
w nocy tez nie
buzia gładziutka
..cholewcia niech sie zdecyduje sam ..czy ma skaze czy nie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze to ma? Idź a nóż rozwiąże zagadkę. Dominik prężył sie i przy cycku i butelce.:-(
co do picia z jednej piersi to u mne Amelka najchętniej piłaby tylko z lewej i mam wrażenie że to może mieć duży związek z tym, że chyba nie potrafię jej trzymać na prawej ręce do karmienia.
moja Ritka jak miała 6 tyg, strasznie zaczeła sie preżyc krzyczeć przy jedzeniu, nie mogłam jej nakarmic i zaczełam karmić ja na leżaco, podziałało super, dalej tak karmie i skutkuje. Też nie potrafie trzymać jej na prawej rece i ona to wyczówa, bo na lewej od biedy zje na siedząco ale jak jest super głodna.dzieki szopek za odpowiedz.
wyeliminowałam nabiał i krostki sie zasuszają ale prężenie nadal jest przy karmieniu - nie tak dużo jak było ale jednak. No i wieczorem mała ma napady krzyku, wczorajszy na szczęscie nie trwał długo.
co do picia z jednej piersi to u mne Amelka najchętniej piłaby tylko z lewej i mam wrażenie że to może mieć duży związek z tym, że chyba nie potrafię jej trzymać na prawej ręce do karmienia.
my uzywamy sab simplex sporadycznie ..i superancko działa