szopek
Mama Kniazia Burubara
to dobrze, bo myślałam, że cos zaniedbałam
No ja myślę, ze Dominikowi by się moze tak nie syfiło to szczepienie i już wygoiło gdybym tego nie pochlapała w kąpieli parę razy. Starałam sie, ale trudno było:-(.
Jeśli dziecko przybiera na wadze to ponoć czekać a namęczyć to sie muszą, Dominik się tak napina , zeby gluta z siebie wydać.Czyli trzeba cierpliwie czekać ?? Ja jak jadłam nabiał to u małej w kupce były takie białe kluski. Jak przestałam jeść to znikły ale pjawił się ten walony sluz. Ale te dzieciaki muszą się namęćzyć:-(
Dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie, czy Wasze dzieciaczki mają tendencję do odwracania główki w jedną stronę? Mateusz zazwyczaj odwraca główeczkę w prawo i jest na tyle silny, że ciężko go przekonać, żeby ją odwrócił w lewo lub patrzył na wprost. :-(
Najpierw odwracał w lewo. Podkładam mu pieluszki pod główkę, żeby mu utrudnić, nie pomagało. Odwidziało mu sie 2 tyg. temu i parzy w prawą i do góry ( czyli tak pod katem jakby) . Odwracam go w łóżeczku -jeden dzień prawą ma w stronę ściany, drugi dzień w stronę pokoju.
Ostatnia edycja: