reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

kota- ja miałam tak z synem i nie pomyślałam, że to może przez to, że odstawiłam wtedy córkę od piersi i zaraz zaciążyłam. Bo córka miała 10 mcy jak zaszłam, a karmiłam ją 9 mcy. A siarę miałam w 16 tygodniu. A teraz mam spokój, nic nie mam jak na razie.

reklama
Kroma, Kuba sam mi się odstawił w końcówce grudnia, czyli jakoś w 3 miesiącu ciąży, planowałam go karmić jakoś do teraz, ale nie wyszło, pewnie smak mleka się zmienił i ilość.

Powiedzcie jeszcze proszę, czy one same się opróżniają, czy muszę jakoś o to zadbać. Ruszać czy nie ruszać? Słyszałam o jakiś zapaleniach gruczołów mlecznych. Nie nabawię się tego tylko dlatego, że nie mam jeszcze mlekopija, który by ogarniał ten skład? Z drugiej strony jak zacznę opróżniać to produkcja wzrośnie... Na razie nie nic nie boli, nic się nie dzieje. Chcę działać prewencyjnie- po co się potem męczyć.

Hura, nic nie rób! to tylko siara, zostaw cycochy w spokoju :) zapalenia i inne "przyjemności" laktacyjne to uroki, na które jeszcze mamy kilka miesięcy czasu i mam nadzieję, że nas ominą :)

Ciuchy to też uroda??? Wczoraj wieczorkiem wygrałam aukcję za 46zł na zestaw ciążowych ciuszków dla mnie... bo już ostro wyrosłam z formalnego stroju, a kilka razy w tygodniu muszę się wbić w takowy. Już nie mogę się doczekać paczuchy! A to dwie sukienki z zestawu... Ah!Ah!Ah! Do tego bluzeczki (jeszcze jedna biała, niebieska i czerwona). Już w głowie składam zestawy. Ciuszki po babce w moim rozmiarze a sklepy wcale nie ciążowe wybierała- druga sukienka to Promod. Muuuuuuusiałam się pochwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

Zobacz załącznik 546952Zobacz załącznik 546954

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hura, urocze!!! :)
chciałabym wpaść w wyprawkowy szał, ale coś mi nie idzie, nadal nic... eh.. no a czas leci, postanowiłam sobie po wypłacie kupić chociać płyn do prania Lovela, no żeby nie było, że tak kompletnie nic! haha!

reklama
Do góry