reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

Coleta - podobno to jakies specjalne ataki na serwery allegro.
Zdradzę - że ja swoje buty wygrywałam dwa wieczory z rzędu i ciagle allegro przedłużało aukcje na kolejny dzień. W końcu dogadałam się ze sprzedającą, że zamknie aukcję i mam buciki :-) (ja mam fioła na punkcie butów)

reklama
Misia, ta też jestem butomaniaczką, szczególnie kocham szpilki, wolę nie liczyć ile par mam w szafie i ubolewam, że już raczej czas się na baleriny przestawiać. Choć kozaki mam na obcasie i nadal je użytkuję ;) Pomimo rwy, która na szczęście już popuszcza!!!

Ostatnia edycja:
:-) Kota, ja mam zawsze bagażnik pełen butów, bo mi się w domu nie mieszczą :-) Prowadzę w płaskich i mam pełen zestaw w aucie.
Co do butów - wczoraj odkryłam, że wszystkie sa już za małe. Znaczy się puchną mi już nogi. Kurczę, Ale się cieszę - ubrałam dziś leginsy ciążowe xl i spadły ze mnie. Niby przytyłam 10 kg, ale chyba jednak nie wszystko poszło mi w pupę :-)

Ja sprzedawałam ostatnio samochód i nie mam żadnego. Mam mega problem w domu, bo wszystkie musiały sobie poszukać miejsc w szafach :-)

Aniu - ja mam juz 74 kg... Ja mam leginsy gap - może xl amerykańskie jest większe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny używa któraś pas ciążowy? taki podtzrymujący brzuch, odciażający plecy? ja się zastanawiam, bo co raz częściej nie dość że plecy to mnie brzuch strasznie ciągnie i chyba od tego ten dziwny ból wokół pępka...

reklama
Do góry