reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Hejo :)

My juz na szczescie po tym paskudnym zabiegu przetykania kanalika ( fachowo to sie nazywa sondowaniem ). Biedactwo moje kochane tak płakało jak nigdy :( :( Ja nawet nie wchodziłam do pokoju, tylko wysłałam mezusia, a sama stałam pod drzwiami i powstzymywałam sie, zeby sie zupełnie nie rozryczec :( A wyglada to ponoc okropnie- Opatulaja dziecko jakas płachta, zeby nie mogło ruszac raczkami ani nózkami, mój Marcin musiał usiasc tak, zeby klatka piersiowa trzymac nózki, zeby dziecko nie wierzgało, a pielegniarka trzyma główke dziecka. No i jakas strzykawe z igła wprowadzaja do oka :( Nawet Marcin nie mógł patrzec i odwracał głowe podobno, takze jak to dokładnie robia nie wiemy. Na pewno głeboko to wsadzaja zeby przebic to co jest zatkane, skoro Kamilkowi poszła krewka z noska :( Teraz kropelki 4 x dziennie przez 2 tygodnie :( Co najgorsze to dopiero 1 oczko, a w drugim tez chyba jest niedrozny ten kanalik, takze nie wiadomo, czy nas nie czeka powtórka z rozrywki, bo naraz nie robia w 2 oczkach ( nie dziwie sie, gdyby taki maluch miał przechodzic to 2 razy w ciagu jednego dnia ) :( Ale juz po na szczescie. Mam nadzieje, ze pomoze, bo podobno czasem trzeba powtarzac, jesli nie ma poprawy :(

reklama
Bartyś najglebsze wyrazy wspolczucia Dla Kamilka no i dla ciebie tez Oby to juz nie musialo sie powtarzac. to musialo bys straszniejsze niz straszne :(

Bartyś - o jeny - no to przeszliście - !!!!ja bym chyba też nie weszła do gabinetu, pod drzwiami tez musiałaś horror przeżyć!!!!oby nigdy więcej - buzi dla Was - cium

Dzięki dziewczynki :)

Kamilek śpi teraz jak suseł, chyba musiało go to wymęczyć skoro ma takie spanie w dzień jak nigdy ::)

Bartys - szczerze Ci powiem ze nie przeczytalam tego co napisalas - po wstepnych kilku wyrazach az sie balam dalej czytac :( No w kazdym badz razie wspolczuje mu straszliwie !!! Bidulek malutki :(

bartys no Kamilek musial sie nameczyc bidulek, pisalam Ci ze moja Ada ma taka sama sytuacje i bedac dzis u pediatry zapytalam o ten zabieg i ona stwierdzla, ze to nie jest takie bolesne ! no jasne bo to nie ona jest temu poddawana  ::) ::) no i jak dalej Adzie bedzie ropialo oczko to my tez dostaniemy skierowanie do okulisty  :-[

a co do rozwolnienia to kazala podac lakcid, aha i bedzie miala badany mocz...ma go zlapac  :laugh: sa do tego specjalne worezki do dostania w aptece..

reklama
Do góry