reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

reklama
Asia wielkie dzieki, czytałam i dlatego napisałam do moderatora. ale otrzymałam odpowiedź że obecnie już chyba sie tak nie da. ale jakis inny moderato ma to jeszcze wyjasnić.

byliśmy dziś na pobraniu krwi z paluszka Nawet Piotruś bardzo nie płakał Juz mamy wyniki i byliśmy u Pani doktor
Wyniki są duuuuuuużo lepsze żelazo z 26 podskoczyło na 50 niby jeszcze nie w normie (norma to 60) ale mam juz nie dawać zelaza
i dobrze
Beata a jak u ciebie z żelazem u Mikiego?

hej babeczki !!!

Stasko nad morzem dorobil sie pierwszego zebola - jeszcze co prawda taki tyci-tyci lepek widac, ale zawsze ;D nawet nie marudzil za bardzo przy wyrzynaniu, wiec na wyjazd nie mozemy narzekac. To dolna jedynka a obok widac nastepna.

chyba tak calkiem ulgowo nie bedzie ;D najgorszy jest czas przed wyrznieciem - placz i szal bez powodu, zreszta nie ma reguly, jedne dzieci w ogole nie wariuja a inne trzeba nosic na rekach. Stas jest gdzies tak posrodku, ten najgorszy czas przetrzymalismy w domku, tylko mial takie przekrwione dzisla.

To my jestesmy chyba szczesciarzami. 7 zebow wyszlo bez problemu i nie wiemy co to znaczy miec kolke. Przy zebach minimalnie marudzil po jednym dniu przy wychodzeniu jednej i drugiej gornej jedynki. Pozostale wyszly zupelnie gladziutko. Mam nadzieje, ze z pozostalymi bedzie podobnie. A wspolczujemy dzidziusiom, ktore tak bardzo musza cierpiec przez zebole.

Ana, nawet nie wiesz jak ja bym chciala byc w takim stanie jak Ty!!!! Marze o drugim dzidziusiu! Juz bym chciala byc w ciazy! I juz mi zal, ze to prawdopodobnie bedzie ostatnia ciaza w moim zyciu... Ech... Juz nie moge doczekac sie przyszlego roku :)

Pozdrawiam, Agnieszka

a czemu prawdopodobnie ostatnia? i czemu nie mozesz sie doczekac przyszlego roku? co szykujesz?

my za to norme dzieci chyba juz wyrobimy ;) starzy jestesmy, wiec dobrze sie stalo :laugh: nie moge sie doczekac co bedzie, marze o coreczce ale mam przeczucie, ze braciszek dla Staska ;D za miesiac bede wiedziala :)

reklama
Ostatnia, bo chyba wiecej dzieci planowac nie bedziemy. Chociaz marzy mi sie trzecie tak za 10 lat, czyli kolo 40tki :) W przyszlym roku chcemy Cos "zmajstrowac" :) Kazdego dnia mysle juz o drugim dzidziusiu i juz bym chciala takie dwa Skarby chowac w domu. Nigdy wczesniej nie zdawalam sobie sprawy, ze dziecko to takie szczescie w zyciu. A teraz wiem, ze 2 dzieci to szczescie co najmniej podwojne :)

Teraz mam chlopca, wiec drugie mogloby byc dziewczynka, chociaz jak bedzie syn tez bede sie bardzo cieszyc, nawet nie mniej :) Absurd, ciezko mi to wyjasnic ale to prawda :)

Pozdrawiam, Agnieszka

Do góry