reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

reklama
no to Ci mowie, ze nie trzeba, bynajmniej tak mi NFZ powiedzial - i w wielkopolsce tego nie robia juz od dawna, bo po kiego chu.. a w kuj-pomorskim jedna baba se wymyslila ze trzeba !!!!
malo tego - w rejestracji ogolnej w tejze przychodni baba mi powiedziala ze nie potrzebna rezygnacja, a w przychodni dzieciecej tejze samej ze potrzeba !!!!!!!!!

Wanda tez bym sie wkurzyla  ::) ale pewno najpredzej zalatwicie jak faktycznie im na sile wyrwiecie te karty  ::) u nas niestety taka szalona biurokracja myslalby kto ze takie porzadki maja  ::) ::) ::)

a w sumie to złozyłam wniosek i jeszcze tego samego dnia mnie przyjęli z małą w nowej przychodni tylko na karte szczepien czekali ale zdarzyli w terminie

<My tez czekamy na ząbka i chyba to my bedziemy ostatni - Gabrysia nawet jeszcze nie marudzi i juz nawet sie nie slini :-[

joeey - kurcze Gabi tez ma od kilku dni zaczerwienioną pipcie ale tylko gdy zrobi kupke w pampersa - moze powinnam isc do lekarza? A jak tu pojde to chyba prywatnie i badania tez mi zrobia platne? :(

Pytalam rowniez o skierowanie na badania morfologie i mocz i powiedzial ze jak chce to mozemy zrobic (pn, sr i pt) na miejscu w przychodni akurat pech ze dzisiaj czwartek bo bym zrobila :mad:

a Oskar wazy 8600 i ma tylko 67 cm ::) malusi jest po mamusi ;D

reklama
Ola u nas jeszcze nic nie wszyszło u góry ale to chyba żadna różnica która jedynka pierwsza... ::) chyba tak samo boli.... a chociaż teoretycznie dół przeważnie pierwszy wychodzi to i tak nie ma na to reguły

Do góry