reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Dzis zauwazylam, że Kubus ma juz SIÓDMY ZĄBEK :D Musial my wyjsc wczesniej, bo jest juz stosunkowo wysoki, moze na 1 mm :D Ma teraz 4 na gorze i 3 na dole, i wkrotce chyba wyjdzie kolejny na dole, bo nie da sobie dotknac, a widac ze ma rozpulchnione. Tez jeszcze nie daje sobie dotknac dwojki na gorzej, ktora wyszla jako szosta. Nie wiem dlaczego, bo czuc ze juz przebila dziaslo.

I dzis jedna kupke Kubus zrobil normalna, a dwie bardzo luzne z niewielka iloscia sluzu. Nie wiem czy to normalne przy zebach, ze jednak kupka moze byc taka a druga i trzecia po kilku godz. zupelnie innej konsystencji.

Pozdrawiam, Agnieszka

reklama
a my bez zebow nadal :( :( gratulujemy uzebionym ;D ;D chyba bedziemy ostatni bo nic sie nie zapowiada marudzenie jest codziennie juz dlogo dlugo i nadal nic :(

a jutro idziemy na kontrole do lekarza i sie powazymy, zapewne bedzie cos okolo 9 kg ale my jestesmy malutcy z 70 cm a moze nie ??? ;D wiec cm nieduzo. Ingusia jest wieksza od Oskara zreszta widzac na fotkach :laugh: :laugh:

a my z 7 zebami i z brakiem szczepienia na WZW !!!

Wkurwio.na jestem strasznie, bo Paulina miala byc szczepiona 14 lipca a jeszcze nie byla !!! Pier.dolona biurokracja !!! Jedna przychodnia mowi tak a druga inaczej - dzis dzwonilam do mojej starej pediatry w tej sprawie i ona nic oczywiscie nie wiedziala o tym wszystkim, mimo ze tej jeb.niete piz.dy z rejestracji niby mialy jej przekazac wszystko - to bylo 2 tygodnie temu !!!!
Pawel dzis powiedzial, ze jak do soboty nie bedzie dziecko szczepione to pojdzie tam do przychodni (bo jedziemy na weekend do rodzicow i z racji poprawin u kumpeli bedziemy do poniedzialku) i sila wyrwie karty szczepien - mowi ze moga se pipy wolac nawet policje - i tak nic nam nie zrobia !!! no wkurwili.smy sie strasznie oboje !!!!

sory za przeklenstwa - ale ten temat pobudza moja adrenaline i klne jak szewc !!!

Gabi głowa do góry - są tu jeszcze bezzębne szczęki, np. nasza. i też nie widzę żadnych oznak (a wypatruję codziennie)

Wanda też bym się wnerwiła (to wersja grzeczna)

jsorbek pisze:
no nie dziwie się - okropnosć ja tez zmianiałam przychodnie ale wszystko w termienie

taaa... bo bez zmiany wojewodztwa - a w pierdolonym kujawsko-pomorskim zadaja rezygnacji a w wielkopolski nie !!!
nawet do NFZ dzwonilam, i tez mowili ze nie potrzeba rezygnacji i ze baba musi wyslac !!! no wkur.w na maksa !!!! baba z tamtej przychodni niereformowalna !!!

reklama
Do góry