Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Byłam u lekarza i jest dobrze te bakterie które ma Maja to po pierwsze jest i ch mało a poza tym nie leczy sie ich - są niegrożne i mogło np dojść do zanieczyszczenia moczu kałem więm w ogóle nie ma się czym martwić ( to samo powiedziała mi pielęgniarka w laboratorium ale kazała do lekarza iśc i tak). Nawet nie zrobili antybiogramu bo własnie tych bakterii sie nie leczy a poza tym jest ich mało. Najgorsze są Ecoli i jakieś na P... bo lubią powracać.
Także jest dobrze - powiedziała żę Maja ma lekką mowę i w ogóle że dobrze się rozwija ale zapomniałam zapytać o neurologa i kontrolę USG bioderek po 12 m-cu :-[ :-[ :-[ ale na to drugie jeszcze czas a o Neurologa podejde kiedyś zapytać
wypytałam za to o wstawanie i zespół pereta - mam jej nie pomagać wstawać ani nic w tym stylu na tyle na ile ma silne mięśnie możę sama wstawać bez mojej pomocy absolutnie ale jak sama wstanie to nic mam nie robić ile mięśnie pozwolą tyle możę
Ale napisałam kto to przeczyta ???? :-[ :-[ :-[
Także jest dobrze - powiedziała żę Maja ma lekką mowę i w ogóle że dobrze się rozwija ale zapomniałam zapytać o neurologa i kontrolę USG bioderek po 12 m-cu :-[ :-[ :-[ ale na to drugie jeszcze czas a o Neurologa podejde kiedyś zapytać
wypytałam za to o wstawanie i zespół pereta - mam jej nie pomagać wstawać ani nic w tym stylu na tyle na ile ma silne mięśnie możę sama wstawać bez mojej pomocy absolutnie ale jak sama wstanie to nic mam nie robić ile mięśnie pozwolą tyle możę
Ale napisałam kto to przeczyta ???? :-[ :-[ :-[