reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Hej.
Dzieki za wszystkie odpowiedzi!
Pamcia tez nie wiedzialam ze na sloiczkach Hippa jest info. Ja zreszta nie jestem zwolenniczka hippa Oliwcia plula tym dalej niz widziala, upodobala sobie Gerbera ;) Ja tak ostroznie jej podaje te sloiczkowe jedzonka a tu widze juz nawet Pamcia zasuwa mieso Lence ;) Hihi.To tez musze troszke odwazniej ;)
Oliwcia tez ma od czasu do czasu krostki i za chiny nie wiem po czym...moze powinnam bardziej skrupulatnie analizowac co jadla ::) a raczej co ja jem bo ona tak zroznicowanej diety nie ma...
Wandzia juz masz neta :)

reklama
a moje dziecie wczoraj zrobilo numer i zasnelo na dobre o 19 bez wieczornego zarelka, spalo do 6 wypilo 250 mleka i kimnelo dalej do 9. I od wczoraj robi zielone kupy, co to moze byc? Martwic sie takimi brzydkimi kupami?

Dziewczyny które dawały swoim dzieciaczkom SAB SIMPLEX - mam ogromną prośbę..... potrzebuję namiar na tą osobę od której go kupowałyście bo jakoś nie mogę odnaleźć go w postach wcześniejszych... z góry dziękuję

Dzięki Pamciu, szkoda, że ja nie mam porównania z kupkami :( Ostatnio się zastanawiałam czy to uczulenie nie jest po szczepionce, bo wyskoczyło akurat w ten sam dzień wieczorem, ale tez tego samego dnia podałam łyżeczkę zupki z dyni. :(

Od lekarza dowiedziałam się, że jesli raz coś dziecku damy nowego i wydaje nam się, że jest na to uczulone, to za jakiś czas znowu trzeba spróbować to samo podać, żeby się przekonać czy faktycznie dana rzecz uczula.

Pochwalę się:
Moja WeroNisia od piątku (9.06.2006r) jest jednozębna. Dolna prawa jedynka sie bieli. :-) Czekamy na kolejne.
A Wasze pociechy mają ząbki? Ile?
Pozdrawiam

Dor1976 - no to gratulacje zabka :) Moja corcia ma juz 2 dolne jedynki calkiem okazale :)

Magi - neta mam bo u siorki siedze :) najprawdopodobniej zostane tu do konca tyggodnia :)

reklama
steffi prosze bardzo numer gg 7323137

Dor Ewa ma dwie dolne jesynki pierwszą dostała 28 kwietnia a drugą 8 maja i od tamtej pory cisza jakaś długa przerwa teraz pewnie jak zaczną iść to wszystkie na raz :)

Do góry