reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Emma dokladnie tak - trzeba po tygodniu dwoch (zalezy kiedy wysypka minie) ponowic probe tego samego. A u nas tez wysypalo Lenke po szczepieniu bo wtedy zadebiutowalam z warzywkami wlasnie. tez sie zastanawialam czy nie od szczepienia byla wysypka. Ale na wszelki wypadek wszystko odstawilam, przez tydzien byla tylko na mleku i kleiku ijabluszku. Teraz wszystko ok. Bede moze morele probowala w przyszlym tygodniu. Ale od jednej lyzeczki uczulenie....albo to nie to albo jest bardzo wrazliwa na alergeny....oby nie! Ja jak cos "testuje" to od razu caly sloiczek daje bo by Lenka mnie zakrzyczala ze daje a potem odbieram.... ;)

reklama
Zdanka - dzięki wielkie
3.gif

Bylismy juz na wizycie u pana doktora. Niestety musielismy ponownie wlaczyc zelazo i te wszystkie witaminki. Powiedzial, że Mikolja nagromadzil juz zelazo w tkankach, ale jeszcze trzeba skonczyc leczenie, bo nie uzupelnil w surowicy krwi. Wiec znowu sie z tym bujamy. I znowu za jakis czas bedzie kontrola i robienie morfologii.

Miki wazy 8740 g. Waga spora, a chudzina z niego. Sama nie wiem, moze przez to, ze jest dlugi. Pan dr śmial się, że dłonie i stopy ma jak roczne dziecko i ze bedzie z niego duzy mezczyzna.
To chyba tyle.

Aha, i czekamy na zębusie. Dziąsła sa tak rozpulchnione, ze mały nie chce dac ich dotknąc. Jest strasznie rozdrazniony, żele nie pomagają, nie moze jesc i spac. Kiedy to sie skonczy?!

Beacia to niezły mezczyzna Wam rosnie ;D
obawiam sie, ze taki stan rzeczy potrwa jeszcze rok :p :-[ ::) no bo musza wyjsc wszystkie zabki :-[

Beatko ale masz dłłłłłłłuuuuuuuuuugiego synalka ;) a dawałaś może mu czopki viburcol ?? u nas sprawdzają się doskonale przy ząbkowaniu w krytycznych sytuacjach jej zapodaje ;)

reklama
Wanda dopiero teraz doczytałam...to super że Paulinka nie ma alergii :laugh: tylko Wiktorek taki biedny z tą alergią ::) trzymam kciuki aby przeszło!!!

Kacperek tez ulewa ale tylko wtedy jak wymiętosi brzuszek bo on nie uleży na plecach nawet minuty jak nie jest przypięty dlatego po jedzeniu staram się trzymac go w krzesełku lub leżaczku przez jakis czas, póki mu sie jedzonko nie ułoży ::)

Dorotko gratulacje pierwszego ząbka u Weronisi :D Kacperek jeszce nie ma ::)

Kacperek nadal chory, katar co prawda ma tylko wtedy jak płacze albo sie zmęczy leżąc na brzuszku, ale za to kaszel ma straszny aż mu wszystko furczy i zastanawiam sie czy ten syrop co nam przepisała ( Eurespal) mu pomaga, niby mu się odrywa ale nie wiem bo wydaje mi się że jest brzydki ::) syropek mamy podawac do środy i zobaczymy jak pójdziemy na kontrol :( dobrze tylko, że już moze spokojnie spac i już mu ten katar nie przeszkadza tylko w nocy czasem kaszle ::)

Do góry