moze i sladowe, ale to juz i tak pozostaje do decyzji kazdej mamy indywidualnie, znam osoby palace w ciazy. ja jestem przeciwna i w ciazy i przy karmieniu, ale kazdy robi co chce.Dodm ze lubilam sobie pojarac do piwka - jak Ty! no i karmiac ze 3 papierochy wypalilam, ale jestem przeciwna i bylam zla na moja slaba silna wole!
reklama
Mikolaj mial dzisiaj robiona morfologie i zelazo. Nawet nie zaplakal jak mu pani krew pobierala. Dzielny ten mój synek. Ale najgorsze jest to, ze ma kiepskie te wyniki. Kurcze dostawal zelazo i niewiele pomoglo. Hemoglobina 10,2, a zelazo 89. Pamcia jak jest u Was?
A
aOLA
Gość
ja też mam zrobić kontrole żelaza aż mnie ciarki przechodza jak pomysle o tym pobieraniu krwi u Piotrusia
Beata a jaka jest norma żelaza?
Beata a jaka jest norma żelaza?
Nathalie
Fan(ka)
Mamy poważny problem z alergią... :-[ Nie mam pojęcia na co Ingusia jest uczulona... Ma wysypkę i chropowatą skórkę. Gastrolog kazał nam mieszać mleczko Nutramigen z Bebilon Amino, ewentualnie zmienić kosmetyki, i gotować 1-składnikowe zupki, żeby zobaczyć co uczula Ingusię. No i niestety już nie wiem co robić - warzywka i owocki odstawione, Ingusia je mleczko pół na pół Nutramigen z Bebilonem i czekamy, czekamy i nic. Wysypka nie znika. :-[ :-[ :-[ Chyba będę musiała zmienić kosmetyki... Jak to nie pomoże to już nie wiem co robić... :-[
Czy któraś z Was ma podobny problem?
Czy któraś z Was ma podobny problem?
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Gabrysia też chyba ma jakies uczulenie - na paluszkach u raczek zrobilo sie cos w rodzaju suchej skory, delikatnie jej sie zluszcza naskorek... tak tylko na opuszkach?? Ja mam podobne objawy od detergentow - mydlo Dove mnie tak uczula że miedzy palcami robia mi sie takie suche krosteczki.... Nie wiem od czego moze to być - zawsze uzywamy dla Gabrysi tych samych kosmetykow i teraz nagle cos sie pojawilo... czy to moze byc uczulenie na jakis skladnik diety czy raczej zewnetrzny czynnik?
reklama
Pamcia dzieki ze napisalas to o antybiotykach!Hania bierze chyba 6ty z kolei anybiotyk i kupki sluzowate i dajej je j rano lakcid wieczorem enterol.Ale tak wlasnie myslalam.Jutro jade na kontrol tosie jeszcze podpytam lekj lekarki.Mam nadzieje ze jej sie zadna alergia nie pojawila,bo przeciez nic nei je oprocz mleczka piersiowego.Zobaczymy,jak przestania brac antybiotyki,czy sie unormuje czy nie.Oby
Podziel się: