reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

no i w koncu powrocilo do tematu watka ;D ;D ;D ;D ;D bardzo sie ciesze ze Maja zdrowieje :)
Paulinka tez sie cieszy - o tak:  jub  jhjh                                                             9gy5
045201,L NKU3

5

nO TO SIE popisala ;D ;D ;D - ona tak po klawiaturze probowala sie dostac do swiatelek Num Locka i Caps Locka ;D ;D ;D

reklama
my z wpadki planowanej :laugh: :laugh: :laugh: tak to nazywam chodz sie wyklucza ;D bo odstawilam tabletki i bylismy swiadomi, co moze sie wydarzyc i po 3 miesiacach bach, a robilam sobie wtedy testy co miesiac :laugh: a jak wyszly dwie kreski to totalne zaskoczenie ::) :laugh: :laugh:
Asiu dobrze, ze Majutek juz lepiej i unikniecie zastrzykow ;)

W takim razie u nas też wpadka kontrolowana bo tez zaskoczona byłam jak diabli - bo wcześniej próbowalismy i nic potem przestaliśmy i znowu i tak kilka razy więc sie nie spodziewałam teraz :p :laugh: :laugh: :laugh:

my też po szcepionku mały waży 7100 ale ma tylko 64cm ::) zresztą nie ma po kim być gigantem :p Był bardzo dzielny i ani nie pisknął za to ma teraz takie dziwne i obrzmiałe to miejsce po wkłuciu wcześniej nie miał :( :(

no dobra to i ja się przyznam u nas też wpadka :-[ ;D ;D ;D ;D skoro o tym mowa :p ale teraz sobie nie wyobrażam że mogłoby być inaczej ;D ;D ;D

Gaba to maly grubasek z Oskarka ;D a to miejsce po szczepieniu wygladalo u Nas juz dwa razy jak siniak i zeszlo po paru dniach - takze nie martw sie tym nic a nic bo to normalne ;)
a u Nas nie mierza dzieciaczkow dopoki nie pojda na nogi :p :-[ wiec sama mierze ade - mam nadzieje, ze dobrze :(

Gabi Ewa miała właśnie taki obrzęk i pielęgniarka powiedziała żeby zrobić okład z sody tj. na szklanke przegotowaej wody dodać płaską łyżeczke sody taki okład ma trwać ok 30minut ja robiłam go Ewie po trzech dniach sladu nie było a i ten okład dwa razy dziennie można robić
Wanda mam nadzieje że dzieciaczki szybko Ci się wykurują

tak grubasek moja klusia  ;D ale tak patrząc od urodzenia 14 cm więc jest OK więcej niż Piotruś  :p

aOla bo może ty masz źle wpisane w grudniowych dzieciaczkach na tej 1-szej stronie bo tam jest ze Piotruś jak się urodził miał 49cm a to chyba miało być 59 ??? nie ??? Takie miałam porównanie zawsze do Piotrusia bo podobna masa urodzeniowa i wzrost

a dawała któraś z was glukozę do picia bo mi pan doktor polecił żeby dać do pićka i zapomniałam proporcje na 100ml 2 łyżki czy łyżeczki ??? nie wiecie ???

Zdanka
senk ju jutro mu zrobię okładzik bo dzisiaj już spysia

reklama
u nas tez byla wpadka ..:)..pod kontrola..:x..ale cii..hihihi...moj Piotr powiedzial ze zaplanowalam to sobie..ihihih..a pozniej stwierdzil ze ktos musial podjac taka decyzje bo on nie bylby w stanie;D..wiec wszystko idzie do jednego ze faceci nie mysla hihih to na naszych barkach spoczywaja te wazniejsze decyzje..:D

Do góry