reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrada

Zdradziłam/Zdradziłem

• Wszystkich głosujących
    395
no niby nie zostawil i chce byc ale ile jest takich przypadkow ze facetowi zdaza sie wiecej niz raz a swojej zony czy kobiety zostawic nie chce??? chodzi tylko i placze i mowi ze to ostatni raz??

reklama
No to teraz może ja włożę kij w mrowisko... Facet ma żone, kochankę, dzieci z obydwoma i okazało sie że szuka szczęscia jeszcze przez internet... A żona nadal przy nim trwa... Jakie to uczucie... Ech...

bo zostawić żony nie chce żebu mieć koło ratunkowe kiedy zdradza non stop ciągne okłamując to bez sensu

he he bez sensu... Ale ciągle wmawia wszystkim ze ma najgorzej... bo jest biedny osaczony...powiedzcie czy kobiety wpadają na takie pomysły?

Chyba kobiety nie są aż takimi świniami, żeby skakać na boki i jeszcze na to narzekać! Ja w każdym razie takiej jeszcze nie spotkałam. Wydaje mi się, że "zdradzające kobiety" częściej się z tym kryją i bardziej uważają.
Nie słyszałam o kobiecie, która będąc mężatką urodziła dziecko swojego kochanaka. Natomiast o facetach, którzy płodzą nieślubne dzieci, owszem. Nie wiem jaka jest statystyka, ale wydaje mi się, że jednak ta "męska" zdrada jest bardziej oswojona przez nasze społeczeństwo...

avocado2 pisze:
Nie słyszałam o kobiecie, która będąc mężatką urodziła dziecko swojego kochanaka. Natomiast o facetach, którzy płodzą nieślubne dzieci, owszem. Nie wiem jaka jest statystyka, ale wydaje mi się, że jednak ta "męska" zdrada jest bardziej oswojona przez nasze społeczeństwo...
No widzisz a ja słyszałam... i nie tylko. Facet za granicą, ona na miejscu, miała kochanka, zaszła w ciążę, kochanek dalej ten sam... Mąż przekonany że jego, ale jakoś bardziej podobny do tamtego pana... Sielanka...Ale to na szczęście jakiś "odosobniony przypadek"

wydaje mi sie ze kobiety są bardziej wierne i oddane swemu związkowi
facet sexu nie wiąze z miłoscią
oczywiście są wyjątki ale mysle ze to faceci częściej zdradzają
a co powiecie o magicznej 30,40 u faceta ponoć też im "odbija" w tych magicznych liczbach?

mnie tylko razi ich podejscie jeden kolega ciagle oglada sie za laskami ma dziewczyne
kiedy ona mowi nie ogladaj sie za innymi on na to ale za toba tez sie ogladaja
jaki to ma zwiazek jakby ona wywala jezor za innymi facetami ok ale jego gadka mnie wkurza masakrycznie

albo jego opowiastki jak kobiety zdradzają mężatki dzieciate i leca na jakis kolesi a jego laska na to ze faceci tez zdradzają noi jego podejscie FACECI TO CO INNEGO
:mad:

reklama
A ti\o już efekt kulturowy... Stare jak świat. Kobieta co zdradza bądź wiążę sie z żonatym facetem to automatycznie "zła kobieta jest", a facet... no cóż... Jemu "uchodzi". Zawsze tak było. Skąd tradycja wielożeństwa, skąd będące tajemnicą poliszynela związki przywódców państw. Były prezydent Francji miał dwa domy jeden z żoną i dziećmi drugi z kochanką i dziecmi... Wszyscy przechodzili nad tym do porządku dziennego... Więc co niektórzy czują się usprawiedliwieni...

Do góry