reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrada

Zdradziłam/Zdradziłem

• Wszystkich głosujących
    395
reklama
avocado2 pisze:
...z drugiej strony są kobiety, które wiążą się z facetami w wieku swoich ojców czy dziadków.
na przyklad ja..no moze nie w wieku mojego ojca, ale duzo starszy...za kazdym razem podobal mi sie co raz starszy facet. moze dlatego ze moj ojciec byl niewypalem....
ciekawi mnie jak zona przyzwala na taka kochanke a puzniej ta kochanka zachodzi w ciaze....wszyscy razem zamieszkaja pod jednym dachem i zyja dlugo i szczesliwie???
olka widze ze twoja cierpliwosc jeszcze sie nie wyczerpala:)

olka widze ze twoja cierpliwosc jeszcze sie nie wyczerpala:)
Ta zdrada była juz nie chce do niej wracac a co do terazniejszej sytuacji to wyczerpała sie juz nie biegam za nim

"mowil ze mielismy wtedy kryzys i w ogole nie wiedzialam co mam zrobic wybaczyłam mu ale nie zapomniałam"

bardzo dobrze cie rozumiem ja tez byłam w takiej sytuacji i tez nie moge zapomnieć takiej rzeczy sie nie zapomina a rana po tej zdradzie sie nigdy nie zabliźnia NIGDY!!!!

no wiec jak z tym zyc jak ta mysl powraca i dręczy
wiem pewnie nie msli sie o tym codziennie ale przychodza takie chwile

dokładnie nie mysli sie codziennie ale jak czasem trafi tak dolina to.... oj boli :( nie rzyczzę nikomu
jest ciezko ale jakośtrzeba zyć moze moze kiedyś?
:-[

reklama
Och, współczuję Wam, dziewczyny, które zostały zdradzone. Taka rana w sercu. Ale, na pocieszenie, Olka - Twój facet wyznał skruchę i nadal z Tobą jest. To znaczy, że tylko się połasił na koleżankę, skorzystał z okazji. Ale nie odszedł, nadal chce z Tobą być.
To przytoczę wam jeszcze inny przypadek z mojej rodziny (Boże, ale ja mam porąbaną tą rodzinę!). Po kilkunastu latach wspólnego małżeństwa, kłotni, bijatyk i tym podobnych, facet oznajmił żonie, że odchodzi ...z innym facetem. A oni mają dorosłą córkę! Wyobrażacie sobie jak ta kobieta musiała się poczuć? Nie tylko zdradzona, ale wręcz wzgardzona i porzucona. Dowiedziała się, że przez cały czas była czyimść alibi. Po prostu przedmiotem! Już nie wspomnę o córce, chociaż ten ojciec był na tyle przyzwoity, że z córką utrzymuje kontakt i bardzo ją kocha. Uff, ale ta moja rodzina pokopana...

Do góry