reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrada

Zdradziłam/Zdradziłem

• Wszystkich głosujących
    395
reklama

kochana tak mi przykro...dupek sorry ale takim to tylko jaja odciąć...
kochana nie ma co...skoro wiesz, że facet tak sprawe postawił to weź się w garść..masz dla kogo żyć...teraz jest to dla ciebie trudne ale zoabczysz, że jak dzidzia się urodzi to wszystkiee smutki znikną...poświęćisz się dziecku a ono będzie Cie kochała bezgranicznie.. głowa do góry *

no tak bywa czasami...kochana nie wiem jak sytuacj au wa sywgladała przed ciążą...ty sama pewnie nie wiesz od keidy się spotykają...ale ja uważam, że jesli facet zostawia cię w ciąży to dupa z niego a nie facet...to jest naważniejszy czas dla oboja (tak przynajmniej powinno być) i skoro on tego nie widzi to kij mu w oko:wściekła/y:można się kłucić itd ale nie w ten sposób...ja wierze że dasz sobie radę...zobacz ile tu jest dziewczyn smaotnie wychowujący a byćmkoże kiedyś dorośnie i zrozumie co zrobił i może do siebie wrócicie..ale to czy będziesz umiała żyć z nim to już sama będziesz musiała wiedzieć...
a ty jak się czujesz???wiesz, że stres w twoim stanie to ostatnia rzecz jakiej ci teraz trzeba :(

niunia z calego Serca wspolczuje, trzymaj sie jakos, masz dla kogo zyc i pamietaj ze Twoja rozpacz moze zaszkodzic malenstwu

ale jestem wytrwala przeczytalam caly watek i mam do powiedzenia pare wnioskow: po pierwsze strasznie wkurza mnie jak ktos pisze ze nigdy nie zdradzi albo nigdy nie wybaczy, wielu tak mowi a potem rzeczywistosc okazuje sie zupelnie inna,
po drugie nie wierze w przyjazn damsko meska
po trzecie zycze wszystkim zwiazkom zbierajacym sie po zdradzie i probujacym nadal byc razem duzo sily i wytrwalosci

Martusia masz racje jeśli chodzi o to że nie powinno tak się mówić..ja z początku tak mówiłam i nadal nie zdradziłam ale faktycznie nigdy nie wiadomo...
jeśli chodzi o relacje damsko męskie to wierze dlatego, że mam kumpla z którym znam sie od 13 roku życia, zawsze byliśmy blisko ale żadą z nas nie chciało nic więcej poza przyjaźnią...wszyscy myśleli że zostaniemy parą a my obstawaliśmy przy swoim...dzisiaj kumpel ma dziewczyne niedługo żoną a ja mam męża, mało tego razem z mężem chcemy aby został chrzestnym naszego małego Franusie..największa radość jest taka, że mój mąż się z nim też mega dogaduje a ja z jego dziewzyną...
więc myślę, że jest taka możliwość by mieć kompla za przyjaciela a ze święcą takiego szukać :)

reklama
Do góry