Załączniki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja pierwsza to ledwo widoczna bylaTak jak piszą dziewczyny, widać kreskę druha kreska wiec raczej ciąża moja tez była taka jasna
Powodzenia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zobacz załącznik 826379 Zobacz załącznik 826379 Dziewczyny czekam na okres od 6 dni... w poniedzialek robilam test wyszedl negatywny... dzis rano zrobilam test i pokazala mi sie dziwna bardzo ledwo widoczna kreseczka... okres powinnam miec w tamtym tygodniu w piatek... co o tym myslicie?? Dodam , ze pobolewa mnie brzuch plus mam sporo bialego mlecznego sluzu.. z mezem staramy sie o dzidziusia od 6 miesiecy.. okres zawsze byl na czas
Ja nie widze ledwo wyraźnej kreski tylko wyraźna! Przy tym co ja miałam. A wiec gratulacje i spokojnych 9 miesięcy! Odpoczywaj! [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom