reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjecie testu

Ja nie widze ledwo wyraźnej kreski tylko wyraźna! Przy tym co ja miałam. A wiec gratulacje i spokojnych 9 miesięcy! Odpoczywaj! [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O właśnie. Ja też, widzę bardzo ładną wyraźną kreseczkę.
Gratuluję [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wrzucę swoją;)
Zobacz załącznik 826441
Odnośnie początków, każda kobueta przechodzi je inaczej.

To moja od razu po siusianiu byla mniej widoczna , ale byla ja nie moglam jej uchwycic na zdjeciu dopiero jakies 40 minut po lekko naprawde lekko sciemniala... choc wiem , ze po tym czasie test jest nie wazny.. u mnie mozna powiedziec pokazal sie jakby zarys cienia drugiej kreseczki... MAM NADZIEJE, ZE TO MALUSZEK , bo zaczynam swirowac.. w sobote powtorze test

U mnie była podobna do tej z fotki mamy Kubusia. U mnie oprócz tego, ze mnie piersi bolały to niczego innego nie zaobserwowałam. Ale każda kobieta jest inna. Powtórz test dla pewności.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Te blade kreseczki na poczatku to normalka ja tez mam bardzo blada ale w ten sam dzien poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze
1508679497-826edf7ba7116227-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

To moja od razu po siusianiu byla mniej widoczna , ale byla ja nie moglam jej uchwycic na zdjeciu dopiero jakies 40 minut po lekko naprawde lekko sciemniala... choc wiem , ze po tym czasie test jest nie wazny.. u mnie mozna powiedziec pokazal sie jakby zarys cienia drugiej kreseczki... MAM NADZIEJE, ZE TO MALUSZEK , bo zaczynam swirowac.. w sobote powtorze test
I jak powtorzylas juz test?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

41DFA82C-DAD7-4C25-84FD-1E5E0145C5AB.jpeg
Drogie mamusie i przyszle mamy.. ostatni test byl falszywy... nie bylam w ciazy... ale dzisiaj cos mi podpowidzialo,, zrob test,, okresu nie ma od dwoch dni... i dzisiaj o to na moim tescie pokazaly sie ..... dwie kreski !!!!!!! To juz chyba raczej nie falszywa wiadomosc?

Załączniki

• 41DFA82C-DAD7-4C25-84FD-1E5E0145C5AB.jpeg
    41DFA82C-DAD7-4C25-84FD-1E5E0145C5AB.jpeg
    348,6 KB · Wyświetleń: 383
Zobacz załącznik 833429 Drogie mamusie i przyszle mamy.. ostatni test byl falszywy... nie bylam w ciazy... ale dzisiaj cos mi podpowidzialo,, zrob test,, okresu nie ma od dwoch dni... i dzisiaj o to na moim tescie pokazaly sie ..... dwie kreski !!!!!!! To juz chyba raczej nie falszywa wiadomosc?
No takiej kreseczki nie da się nie zauważyć :) gratuluję :)

reklama
Do góry