reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Liiviia hahahaha padlam po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham tego kroliczka! :))))))))))

ewa dziekujemy dziekujemy twojemu synkowi :))

reklama
Czytamy książeczkę:tak:
Nie wiem czy widać ząbki, ale inaczej nie chce pokazać:-)
No i oglądamy tv

Załączniki

• DSCN3452..jpg
    DSCN3452..jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCN3456..jpg
    DSCN3456..jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN3445..jpg
    DSCN3445..jpg
    33 KB · Wyświetleń: 44
dziekujemy za komplementy dziekujemy dziekujemy ;-)

no piekne zabki :-) ja Michalkowi nie moge zajrzec bo jak poczuje na brodzie moj palec to od razu jezyk wysuwa :sorry2:

pięknie Kacperku:))moja oliwka ostatnio zaczęła bać się książęczek mamy taką piszczącą i gadająca fisher price wystarczy że jej pokaże i juz ryk...oby jej tak nie zostało:)) a pozatym boji się strasznie odświeżacza do powietrza....???i babci teściowej...chociaż ostatnio było troszku lepiej:))heh

super chlopakki:-):-)

na kroliczka sie napatrzec nie moge!!!!!!!fantastyczny sliczniusi :-):-)

Kamilka zabki widac widac :-) pieknie

Kamilka no widac zabki widac :) Mojej Kini chyba sie wyrzyna gorna jedynka,cos tam wylukalam,a teraz nie chce mi pokazac,za zadne skarby swiata hehe :)

reklama
Do góry