reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
6 tygodni

Załączniki

• PB020065.jpg
    PB020065.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 59
  • PB040082.jpg
    PB040082.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 70
Ale piękny uśmiech:-)
Magda jesteś zadowolona z tego leżaczka??? mały w nim zasypia czy tylko sie bawi???

Kaluska leżaczek używamy kilka dni. Małego wkładamy raczej na krótko i nie używamy go do usypiania. Raczej żeby zmienił pozycję z zupełnie leżącej lub gdy nudzi mu się na rączkach. Bardzo długo zastanawiałam się nad kupnem leżaczka. Pamiętam jak starszy syn bardzo długo kożystał z leżaczka ale jego to usypialiśmy w nim. Igorek usypia sam w łóżeczku (jak narazie) więc teraz służy raczej "do siedzenia". Jestem zadowolona ale moimi faworytami były inne. Przeważyła cena.
Maclaren Rocker Leżaczek z wibracjami - HAPPY BABY - troska i bezpieczeństwo, sklep internetowy, dziecko, zabawki, niemowlak, artykuły dla dzieci, happybaby.pl
sklep.dzidzio.pl -> Leżaczek BABY ROCKER MELODIA CEDRO , Peg Perego

reklama
Ja dam dla odmiany Maluszków moją 3-latkę:) wczoraj miała 3 urodzinki.......
ten czas tak szybko leci, do dziś pamietam, jak ją rodziłam, i była taka maleńka jak teraz Bartuś!
A Bartuś czaruje mnie takim uśmiechem przy przebieraniu-mój duży chłopczyk:)

Załączniki

• PB087033.jpg
    PB087033.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 37
  • PB036959.jpg
    PB036959.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 47
Do góry