reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

Jakie przesłodkie robaczki!!:-D:-D:-D Ja się tak zastanawiam czy nie iść gdzieś prywatnie na usg 3d bo nie mam żadnego zdjątka a to byłaby fajna pamiątka!!
powiem ze pamiatka jest super ale wrazenia po takim usg niesamowite czulam sie jak bym dzidze podgladala przez dziurke od klucza ,fajna mimika twarzy jak raczkami sie bawi cos wspanialego .Wydaje mi sie ze warto robic 3d

reklama
PIĘKNE FOTKI DZIDZIUSIÓW ,JA DZIŚ MIAŁAM USG ALE ZDJĘCIA MAM TYLKO TE KTÓRE BYŁY POTRZEBNE DO WYMIARÓW ZA TO WIDZIAŁAM WSZYTKO NA MONITORZE
dzidzia zdrowa waży 510 gram według usg 21 tyg i 2 dni czyli jak według OM NO I NAJWAŻNIEJSZE TO DZIEWCZYNKA

Dziewczyny, piękne Maluszki,aż miło popatrzeć.:cool2: Ja też zawsze miałam zwykłe usg i bardzo mnie ciągnie,żeby zrobić 3D lub 4D. Zdjątka są naprawdę piękne!!!

Hej Dziewczyny :-) Ja zaś sie zastanawiam kiedy najlepiej zrobic zdiecia 3D bo każdy inaczej radzi tzn. w którym tygodniu żeby wyszły superasnie :-) Mi doradzaja ze w 30 tygodniu lub po 30 tygodniu :-) ale ja widze że Wy juz macie zrobione i ślicznie wyszły wiec ja chyba sie też niebawem zdecyduje bo jestem juz w 22 tygodniu :-)

Hej Dziewczyny :-) Ja zaś sie zastanawiam kiedy najlepiej zrobic zdiecia 3D bo każdy inaczej radzi tzn. w którym tygodniu żeby wyszły superasnie :-) Mi doradzaja ze w 30 tygodniu lub po 30 tygodniu :-) ale ja widze że Wy juz macie zrobione i ślicznie wyszły wiec ja chyba sie też niebawem zdecyduje bo jestem juz w 22 tygodniu :-)

Z własnego doświadczenia powiem ci że zależy to od tego jaką masz warstwę tłuszczyku na brzuszku. Ja mam go trochę i wiem że zdjęcie zrobione koło 30 tygodnia będzie naprawdę wyraźne.

A tu nasza Amelia-troszke slaba jakosc(robilam z telewizora)

Załączniki

• DSC00305.jpg
    DSC00305.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry