Sporo czasu nie zaglądałam tutaj i muszę przyznać, że dzieciaczki ślicznie się prezentują, te zdjęcia 3d normalnie cudo i tak Wam zazdroszczę, że wiecie już w większości czy przywitacie synka czy też córeczke, Nasza dzidzia sprytnie się zawsze schowa, albo zasłania stopą, albo usiądzie tak, że nic z tego więc dajemy sobie czas do końca czerwca, a jak się nie ujawni to pasujemy i będzie niespodzianka :-)
reklama
M
Mysia618
Gość
emilia1103
Fanka BB :)
skrzat910
żyje dla nowego życia
ewat0rek84
Zaciekawiona BB
Emilia, synek boski !! i jak Wam ładnie pisiorka pokazał
Skrzaciku, Twoja córeczka równie cudna !!
ja też już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty i usg
Skrzaciku, Twoja córeczka równie cudna !!
ja też już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty i usg
Taka_ja
emilia1103
Cholerka, dziewczyny jak wy mozecie dojzec na tych 3d pisiorka? Ja u swojego synka tez nie moglam dojrzec, a mój i gin odrazu zauwazyli...łoomatko
magi78 jak robiono mi usg ja tez nic nie widzialm ,dopiero jak przyszlam do domu i na spokojnie ogladalam zdiecia z usg dostrzeglam mala strzaleczke i sie lampka zapalila:-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Jakie przesłodkie robaczki!! Ja się tak zastanawiam czy nie iść gdzieś prywatnie na usg 3d bo nie mam żadnego zdjątka a to byłaby fajna pamiątka!!
reklama
lilu02
ja też nie mam w 3d ale chyba się specjalnie nie wybiorę bo mam zwykłe usg co miesiąc i wydaje mi się to baaaaaaaaaardzo często, w poprzednich ciążach miałam 3 na całą ciąże!!!!!!Jakie przesłodkie robaczki!! Ja się tak zastanawiam czy nie iść gdzieś prywatnie na usg 3d bo nie mam żadnego zdjątka a to byłaby fajna pamiątka!!