reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

reklama
dziękujemy :* modlę się codziennie żeby był zdrowy, a jak na dodatek będzie przystojny to się nie pogniewam :D czekam też na Wasze szkrabki :)

zdjęcia to 3d a oglądanie maluszka na żywo to 4d :) oczywiscie z tego nagrania mam kilka filmików. POLECAM !!

na takim badaniu lekarz urzywa sprzętu i 2d- czyli to zwykłe czarno-białe do pomiarów
a 3d i 4d do atrakcji typu fotki, liczenie paluszków i podglądanie dzidziusia :)

Slicze foteczki!!
Tez bym chciala tak podejrzec swojego bobo,ale ide na normalne usg i to juz w srode!!
Mam nadzije ze wszyztko okey....i sam dobre nowiny mi powie:))
Maz sie nastawia na synia he,a mi obojetne oby zdrowe!!
Milego dnia!!Jak bede miala fotki dam!!

trzymam więc kciuki :) ze zwykłego usg lekarz wszystko "wyczyta" i wymierzy :) 3 d jest taką tylko dodatkową atrakcją i czekamy na fotki

reklama
Do góry