reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

Oooooo jakie przesłodkie maluszki!!!!!!:-D:-D:-D:-D Oskarek jak ślicznie się prezentuje na tych zdjątkach:-D:-D:-D
Gizela u nas też taka różnica wzrostu(stary 1,86 ja 1,52):-p:-pBlanka poszła po mnie(jeżeli chodzi o wzrost bo podobieństwo to po staruszku) więc może następne po tatusiu a podobne do mnie!!:-D

reklama
Mycha 1 -to klejnoty jak się patrzy :-p mam nadzieję,że na następnym USG nasza dzidzia też nam pokaże co tam ma-a raczej ja mam nadzieję,że pokaże czego nie ma:-p

c8ef688beed3b0dam&#10.jpg

Oto przedstawiam swojego brzdąca :) Na ostatnim zdjęciu potwierdzenie ze to chłopak :) Reszte mam na filmie :) widziała całą rączke z paluszkami, stupki :) Super :p
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8ef688beed3b0da.html

wow :) no faktycznie u ciebie to juz rakietka jak złoto ;) U mnie mniej było widać no ale zarys jak najbardziej przypominał rakietkę ;)))

No dlatego podobno szansy na zmiane nie ma :) wystawił się że hej :)
Mąż przeszczęsliwy bo obstawiał synka i bedzie synuś :)

Teraz to ja juz nie wiem jak z tym wiekiem ciąży, wczesniej miałam wg USG ze teraz mam 16 tydzień a wg dzisiejszego to ze 15 tydz i 4 dni czyli nawet 1 dzień później niż wg OM

trochę niewyraźne bo skaner mi coś odmawia posłuszeństwa , więc trzeba było kombinować aparatem :)

e348f1a5bc19aff18961dceede1e6ea3,10,19,0.jpg

1d00e3ff2da6ac34c64493ed8d0c5a01,10,19,0.jpg

drugie zdjęcie to potwierdzenie że to dziewczynka :) , no mój Facet chciał chłopczyka ale dziewczynka też go bardzo ucieszyło , jak to on powiedział " no to musze sie przygotować na pilnowanie i odganianie adoratorów " ;P

reklama
Do góry