reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Agrafka, fajny filmik.
Nieraz nastrajam się żeby też nagrać taki filmik ale moje maluchy nie lubią widowni i jak wariuja i wołam męża to one nagle udają że śpią :)

Nieraz nastrajam się żeby też nagrać taki filmik ale moje maluchy nie lubią widowni i jak wariuja i wołam męża to one nagle udają że śpią :)
U mnie identycznie. Za każdym razem kiedy mała gimnastykę i harce urządza jak tylko włączam kamerę aby nagrać lub podnoszę koszulkę aby komuś pokazać falujący brzuch to natychmiast przestaje. Jak ja odpuszczam to ona wraca do aktywności. :-)

agrafka i edytka Super!!! Ale Wam zazdroszczę!! Ja mam tak samo jak dziewczyny, wystarczy że złapię telefon albo aparat to dosłownie jak na złość ani drgnie. Jak tylko odkładam to od razu zaczyna wariować... Super pamiątkę macie :)

reklama
Edytka Twój filmik też super, ale sie nie dziwie bo skoro Synek ma mieć na imię Raduś bo Radusie to takie własnie wiercioszki :)
Ja moim małym chyba dziś wjadę na ambicje że mają ładnie do kamery pozować ... może się w końcu uda :D

Do góry