reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ktoś już to wczoraj napisał a ja powtórzę że listopadóweczki mamy ładne brzuszki :) wszystkie podobne, spokojnie myślę że mogłabym się przyrównać do nie jednej z was :)
Mi włosy się o dziwo układają ( teraz ) bo w pierwszym trymestrze nie było kolorowo ani z paznokciami ani z włosami ani z cerą, teraz juz jest na szczęście ok. A włosy urosły mi tak że hoho, chciałabym je ściąć ale te głupie zabobony sprawiły że pół rodziny zabrania mi tego zrobić... ponoć dlatego że tak dobrze wyglądam w nich ale jakoś mi się wierzyć nie chcę bo teściówka jak słyszy o ścięciu włosów to od razu zaczyna panikować.... -.- jezuuuu zwariować można

reklama
Amerie faktycznie długie włosy miałaś :) ja swoich nie obcinam (poza grzywką) bo teraz w ciąży bardzo mi się polepszył ich wygląd no i mogę spiąć :)
Aaaa no i ładnie brzunio w tej bluzeczce sie prezentuje :)

yovita jaka szczuplinka z Ciebie :)

lastoka, ale slodkie usteczka Hania ma :) nasz Julek tez nie chcial pozowac, pomimo wszystko Wasza coreczka wiecej pokazala :)

ayla1, super domek i maluszek :) ja tez kolo 11-12kg na plusie, a mam jedna dzidzie wiec uszy do gory :)

Amerie, bardzo ladnie wygladasz, ja sama jak mam krotsze wlosy to chce zapuszczac, a jak juz troche odrosna to znowu wole krotsze.. :/ dobrze ze szybko rosna to moge zmieniac zdanie :)

yovita1, ale zgrabniutka jestes!

paulqa24, to postaw ich przed faktem :) powiedz ze poszlas pofarbowac i sie zle zrozumialyscie z fryzjerka i Ci sciela :)

brzuszek 12.09.2010 002.jpg Ufff czy Wy też macie wrażenie, że co dzień jesteście większe, okrąglejsze i cięższe?

Oj tak,szczególnie dziś :)
Czasami mam tak,że energia mnie wręcz rozpiera,a czasem ledwo żyję i z trudem turlam się pomiędzy lodówką,łóżkiem a toaletą :)

Ja tez tak mam czasami, pojawia sie to u mnie wtedy kiedy cos mi upadnie na ziemie i musze to podniesc :) albo schylic sie do szawki gdzies na dole. A najbardziej jak musze wchodzic do domu na 3 pietro bez windy :( teraz to masakra;/

Brzuszki ładnie rosną :) a pamiętam jak jeszcze nie tak dawno wklejałyśmy fotki naszych brzuszków i tylko suwaczek pokazywał upływające tygodnie a po nas nie było widać a teraz dzidzie rosną i brzuszki też :)... strasznie szybko leci czas.

reklama
I mi też, no i akcja z brakiem ruchów. A teraz brzuch leży na podusi, przekręcić się ciężko, spapię, wzdycham itp. A w lustrze wyglądam oooooooooooooo matko :)
Ciekawe jak będzie w 9m. Zostało mi 73 dni do godziny zero :)))))

Do góry