reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Elzu mi zależało żeby brzuszek nie był za wielki. I tak jak zobaczyłąm zdjęcia to stwierdziłam że na buzi już widać dodatkowe kilogramy. Ja mam podwójny brzuszek dlatego zdecydowałam się teraz i ciesze się podwójnie bo teraz nie mogę wychodzić z chaty.

Zdjęcia z klockami z przodu też mamy ale tak łatwiej było "upchnąć" dwa napisy :)

Na plus przemawia to, że u mnie taka sesja nie ejst bardzo droga naczej pewnie bym sobie na to nie pozwoliła.
Ale każda ma pewnie znajomego z dobrym aparatem (to niestety podstawa) można kupić wstążki, my też pisaliśmy różne rzeczy na kartkach i można zrobić takie fotki we własnym zakresie a pamiatka będzie super.
Mój mąż pisał też różne "przekazy" dla maluchów więc i dla nich będzie pamiątka :)

reklama
Bułgaria 182.jpg
A to my, 29 tydzień,maluszek waży już 1,3kg :) kawał chłopa :)

Ergunia śliczny brzuszek, a jaki opalony ;)
Lena cudne fotki, ja sama fotografuje, niestety miałam awarie aparatu i jest w naprawie, więc sesję sobie zrobię jak odbiorę z naprawy. Kilka już mam, ale z małym brzucholkiem.
Tylko że u mnie na twarzy też już widać kg i delikatną opuchliznę, ale nie ma to jak magia photoshopa ;)

Egrunia bardzo ładny i faktycznie opalony. Mój to blady jak ściana, nie opalałam go wogóle jakoś tak mi głupio jak słońce razi maluchy :)

Ja tez się nie opalałam ale będąc na 2 tygodniowych wczasach po prostu nie sposób nie złapać trochę słonka.Brzuch praktycznie miałam cały czas przykryty,tylko czasem jak szłam do wody to odkrywałam.

reklama
Do góry