reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Ja dostałam narazie tylko dwa zdjęcia pierwsze jak byłam w 5 tc i drugie ze szpitala w 12 tc.
Pochwale się Wam, choć mam nadzieję w poniedziałek będę miała usg połówkowe i że dostane najnowsze zdjęcia.

5tc.jpg 12tc.jpg

moj lekarz za kazdym wizycie i plus co miesiac mam usg i daje zdjecie wydrukowane, moja siostra tylko 3 razy wiec raz rovbila 13 tyg i drugi usg jak bedzie miala 22 tc a teraz jest 18 tc to jeszcze poczekac. ja 1 ciaza to mialam tylko 3 razy usg i zdjcie poznije 30 tc robilam usg3d(płec), a teraz co miesiac mam usg z zdjeciami dostane i raz robilam usg3d 22 tc(płec), nie zawsze gdzie leczyc i zalezy jakiego lekarza, ja chodze prywatne i tak mam co miesiac usg.

Ja tez mam 3 razy w ciagu calej ciazy USG. Ale jak mam ochote podejrzec maluszka to ide prywatnie za oplata to zrobic. Filmik i zdjecia 3d/4d placilam i jeszcze mam zamiar pojsc :) Bo nie chce mi sie czekac na zdjecie pod koniec ciazy :)

Bardziej, że to bliźniaki to przejęta była moja pani doktor. Bała się, że tam z boku jeszcze trzecie jest :)
A ja tak bardzo chciałam dzidziusia, że jak usłyszałam że dwójka to się jeszcze bardziej ucieszyłam.

reklama
Do góry