reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

dziewuszki ja moge powiedziec ze bylam w sam raz tzn w sensie biodra/brzuch/uda itp. ale za to moje piersi :szok: ogromne i powiem Wam szczerze ze staly sie one moje kompleksem bo ciezko oj bardzo ciezko mi jest kupic ladny stanik. mam 173 cm wzrostu i wazylam przed ciążą ok 60/61 kg.... a ostatnio biustonosz jaki w ciąży kupilam to 75 H a to bylo jeszcze na początku:zawstydzona/y:....
a aniu chetnie Ci oddam ..ile tylko chcesz:)

reklama
Ja też kiedyś nosiłam 85B, nie wiem nawet dlaczego uważałam, że to ten rozmiar. Aż w końcu trafiłam w internecie na jakąś stronę mądrze traktującą o biustach i tam znalazłam taki kalkulator, w który się wpisywało cm pod biustem i w biuście i on podawał jaki rozmiar powinno się nosić i wyskoczyło mi 80C. Poszłam do sklepu, przymierzyłam i byłam w szoku jak mi się nagle lepiej zrobiło z własnymi piersiami.

No u mnie w domu było to samo ... tzn ja mam (miałam) 70B i już, ale siostra nosiła 80C a jak dobrze wymierzyła to nosi 70-75F ... różnica kolosalna, a jaka różnica w wyglądzie :-)
a najlepsze jest to, że to się wzięło od mojegp brata, natrafił gdzieś na jakiś artykuł, przeczytał z ciekawości a potem wszystkich zaczął nawracać na dobry rozmiar :-)

ale ja akurat strasznie lubiłam to moje 70B (małe B ;-) ) i nie mogę się przyzwyczaić do tego małego na razie C, które pewnie niestety urośnie ...

20100625070.jpg

Mój brzuszek :-D nawet go nie mogę wciągnąc :-D i nie twardnieje :-D trochę dziwnie się czuję i ciągle na niego patrzę, bo nigdy nie miałam brzuszka, który by mnie wyprzedzał, ale za każdym razem jak zerkam to go głaszczę :-D tylko boję się, że jak siądę to go zgniotę :zawstydzona/y:

aduska biore :D tylko ile ja bede miala jak wezme i od anbar i od Ciebie?:D najwyzej jak bedzie za duzo to oddam innym potrzebującym ;)

malamrowko mam taki sam brzuch pod wieczor :D i moj tez jest dziwnie miękki i widze ze odczucie 'wyprzedzania' to nie tylko moje odczucie :-D

reklama
Do góry