reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja dopiero ptrafie odczytac usg gdy juz kilka razy ogladam bo za pierwzym razem nie wiedzialam co do czego hhe ale fakt rowniez zastanawiam sie jak ci lekarze to widza?

hehe, a u nas mniej wiecej tak wyglądała dziewczynka, wiec nie dziwie sie, ze lekarz nie byl pewny :-p
a u mojej zupełnie nic nie było,takie 2 kreski,które są wargami sromowymi.Dzis lekarz (inny)znów mi pokazywał dokładnie.

A82 W/g mnie to chłopiec, moja córa nic nie miała między nogami, a tam wyraźnie coś jest :-)
:-)
To tak jak u mojej.

Wiecie co?Zupełnie nie rozumiem jak potraficie odczytywać te obrazy z USG.
Przy każdym USG lekarz dokładnie u mnie tłumaczy.A dzis to sama go wyprzedzałam z hasłami"o główka","o nóżka...":-D

a u mojej zupełnie nic nie było,takie 2 kreski,które są wargami sromowymi.Dzis lekarz (inny)znów mi pokazywał dokładnie.

:-)
To tak jak u mojej.

Przy każdym USG lekarz dokładnie u mnie tłumaczy.A dzis to sama go wyprzedzałam z hasłami"o główka","o nóżka...":-D

Ja od razu widziałam wszystko, nie wiem jak to się dzieje po prostu widzę to co mam widzieć i tak samo jak ty na ostatniej ja od początku wyprzedzałam lekarza słowami: Oj jakie mam piekne rączki, och buzię widać, a tutaj główka...

Chyba, że nie była pewna kiedy pokazywał mi brzuszek dzidzi, a Ja tam tylko serduszko widziałam to Pan dr mówił gdzie nerki, gdzie żołądek :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry