monika8112
Fanka BB :)
Pola juz po usg połowkowym. Jest zdrowiutka ma już 25 cm razem z nożkami i waży koło 350g. I jets strasznym wiertkiem. Załączam zdjątka
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola
stopki powalają.śliczne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pola juz po usg połowkowym. Jest zdrowiutka ma już 25 cm razem z nożkami i waży koło 350g. I jets strasznym wiertkiem. Załączam zdjątka
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola
nasza Córcia się do nas uśmiecha (22tc):
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola
nasza Córcia sie do nas uśmiecha (22tc):
Mnie również stópki powaliły Gratuluję córunia piękna
uśmiecha się, uśmiecha, piękności Marto...;-);-)
Witajcie zaczynam od wątku USG, bo na głównym pewnie wiele do nadrobienia...
Przedstawiam Wam mojego pięknego wciąż Aleksandra
płeć potwierdzona, Olek pokazał jajuszka... Co do szczegółów wizyty napiszę na wątku głównym...
Świetne zdjęcia naszych skarbów, ale po tych foteczkach nie nazwała bym już Naszych skarbów fasoleczkami ;-)
Ja zrobiłam zdjęcie monitora bo mam tylko filmik nawet fajnie wyszło więc przedstawiam Wam moją kochaną księżniczkę z małym noskiem i pieknymi ustkami lecz wciąż bezimienną
Zobacz załącznik 231693