reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Umówiłam się na przyszły czwartek na usg. Chciałam iść tydzień później (w 21 tyg) ale nie było miejsc, więc idę za tydzień. To już coraz blizej hihi :-)

Martuska. Kasikz super Dziewczynki. Stopy rewelacja. W ogóle ja mam bzika na punkcie dziecięcych stopek. Za takie zdjęcie duzo bym dała. Może na dzisiejszym USG powiem lekarzowi, żeby mi zrobił zdjęcie stóp.

Pola juz po usg połowkowym. Jest zdrowiutka ma już 25 cm razem z nożkami i waży koło 350g. I jets strasznym wiertkiem. Załączam zdjątka
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola

Mnie również stópki powaliły:-D:-D Gratuluję córunia piękna

nasza Córcia się do nas uśmiecha (22tc):

uśmiecha się, uśmiecha, piękności Marto...;-);-)

Witajcie zaczynam od wątku USG, bo na głównym pewnie wiele do nadrobienia...
Przedstawiam Wam mojego pięknego wciąż Aleksandra:-D:-D
płeć potwierdzona, Olek pokazał jajuszka... Co do szczegółów wizyty napiszę na wątku głównym...

Załączniki

• 1.3..jpg
    1.3..jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 95
  • 1.2..jpg
    1.2..jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 89
  • 1.4..jpg
    1.4..jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 88
  • 1.1..jpg
    1.1..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 94
Świetne zdjęcia naszych skarbów, ale po tych foteczkach nie nazwała bym już Naszych skarbów fasoleczkami ;-)

Ja zrobiłam zdjęcie monitora bo mam tylko filmik nawet fajnie wyszło więc przedstawiam Wam moją kochaną księżniczkę z małym noskiem i pieknymi ustkami lecz wciąż bezimienną :baffled:
dzidzia..jpg

Pola juz po usg połowkowym. Jest zdrowiutka ma już 25 cm razem z nożkami i waży koło 350g. I jets strasznym wiertkiem. Załączam zdjątka
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola

nasza Córcia sie do nas uśmiecha (22tc):

Mnie również stópki powaliły:-D:-D Gratuluję córunia piękna

uśmiecha się, uśmiecha, piękności Marto...;-);-)

Witajcie zaczynam od wątku USG, bo na głównym pewnie wiele do nadrobienia...
Przedstawiam Wam mojego pięknego wciąż Aleksandra:-D:-D
płeć potwierdzona, Olek pokazał jajuszka... Co do szczegółów wizyty napiszę na wątku głównym...

Świetne zdjęcia naszych skarbów, ale po tych foteczkach nie nazwała bym już Naszych skarbów fasoleczkami ;-)

Ja zrobiłam zdjęcie monitora bo mam tylko filmik nawet fajnie wyszło więc przedstawiam Wam moją kochaną księżniczkę z małym noskiem i pieknymi ustkami lecz wciąż bezimienną :baffled:
Zobacz załącznik 231693

Dziewczyny-piękności Wam rosną w brzuszkach:-);-):tak:
A stópki powalające :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kasikz widzę, że nie tylko mnie powaliły na kolana stópki Twojego maleństwa :-)
martuśka85 śliczna księżniczka ;-)
ehtele Aleksander prezentuje się pięknie :tak:
Bogusia86 bezimienna ale bardzo słodka :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry