reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No czekamy z niecierpliwością na następną partię zdjeć z USG genetycznego :tak:
Ja mam teraz usg 3 marca, więc może już powiem czy będzie synuś czy córunia :-D

reklama
A to Nasze Szczęście :happy2:
USG z 19 stycznia. Maleństwo miało 48 mm :happy2:

11t5d.

11t6d.jpg

Teraz czekamy do 23 lutego na kolejną wizytę - już nie potrafię się doczekać !! :baffled: :-)

PAJKAA i SHIRAA świetne fotki, jakie to miłe i ile nam radości sprawia nie ???? Przy tych wszystkich wątpliwościach jak to będzie dalej?????:-):-):-)

Mimo ze kolejna wizytę z USG mam na 22 lutego , to wylądowałam dziś u lekarza bo się źle poczułam (pobolewania brzucha) no i czuje się prawie jak słonica a gdzie dalej :cool::sorry2:wiec zrobiono i USG:tak: ciężko było dzidziulka zmierzyć ale daliśmy rade ma około 6 cm :-)
i strasznie się kręcił...
a ze wszystko jest dobrze wiec nie mam co się martwic ,ale jak tu się nie martwic jak trzeba tyle czekać na kolejna wizytę :zawstydzona/y::-p

kolejna wizyta dalej na 22 lutego nic się nie zmieniło :p

Ostatnia edycja:
sliczne dzidzie i rozna jak na drozdzach. ja mam wizyte w srode i tez juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze dzidzi.

Shyla śliczny dzidziulek, nie martw się kochana, wszystko będzie dobrze..... A do 22go już bardzo blisko, ja to żyję od USG do USG, każde daje mi otuchy i uśmierza lęk

Mimo ze kolejna wizytę z USG mam na 22 lutego , to wylądowałam dziś u lekarza bo się źle poczułam (pobolewania brzucha) no i czuje się prawie jak słonica a gdzie dalej :cool::sorry2:wiec zrobiono i USG:tak: ciężko było dzidziulka zmierzyć ale daliśmy rade ma około 6 cm :-)
i strasznie się kręcił...
a ze wszystko jest dobrze wiec nie mam co się martwic ,ale jak tu się nie martwic jak trzeba tyle czekać na kolejna wizytę :zawstydzona/y::-p

kolejna wizyta dalej na 22 lutego nic się nie zmieniło :p
12CIMG6266.jpg

Shyla śliczny dzidziolek.
U mnie nie dal sie zmierzyc, lekarka próbowała, ale maluszek miał zgiętą główke i wyszło niecałe 6 cm jestem ciekawa ile bedzie miec w calej okazałosci za to rozchylał nóżki, ze szok, ale nic tam nie było jeszcze widac:-D

reklama
Shira i Shyla - świetne fotki!! Maluchy cudne!!!
Ja się dzisiaj umówiłam na genetyczne na 18.02 (powinien być 12t3d) :-)
Niby tylko 1,5tyg a ja już nie umiem przestać o tym myśleć.
Dobrze się złożyło, bo do mojego lekarza idę na 20.02 - będę miała komplet badań: mocz, krew i usg genetyczne!
Pajka a ty kiedy masz genetyczne?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry