reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzidziolek rośnie ma 2,55 cm, co wg usg potwierdza 9w3d (wiec ciąża trochę młodsza ze względu na późną owulacje- termin zostawiam bez zmian bo i tak będzie sie zmieniał)Serduszko bije 163/min .

Widzę, że nasze dzidzie mają takie same wymiary;-):tak:

reklama
No i ja moge wkoncu wkleic zdjatko naszej fasolinki. To jest fotka z 11 stycznia i ma 18,9 mm :-). Nastepna wizyta 25 stycznia .

Załączniki

• Kaya.jpg
    Kaya.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 96
Fajne te wasze dzidziolki :)
Ja wizyte mam umówioną na 4.02 a USG pewnie jakoś po wizycie...ehhh już nie mogę się doczekać...
Dzisiaj cały dzień śpię, nie mogę nic zrobić. Czasem wstaję, ugotowałam obiad, pokrzątałam sie, ale zaraz buch pod pierzynę. Osttanio w pracy też odczuwałam senność - ciekawe jak jutro będzie.?:baffled:

No, nareszcie znalazłam chwilkę, żeby wskoczyć na forum i pochwalić się naszą fasolką, co prawda zdjęcie jest wyjątkowo niewyraźnie, ale my na monitorze widzieliśmy bijące serduszko - niewyobrażalne przeżycie :D
Z tego USG wynika, że termin będę miała nieco późniejszy, ale to jeszcze pewnie będzie się klarowało :)
ccf2010011700000.jpg

Dziewczęta...posypały się te zdjęcia...:)
Piękne wasze dzieciątka, serdeczne gratulacje...

Piękne fasolki :-)
Ja już nie mogę się doczekać czwartku bo wtedy zobaczę swoją :-)

Śliczności !! Aż nie mogę się napatrzeć :)) Mam nadzieje, że ja również wstawię zdjęcie - jutro mam wizytę i nie mogę się doczekać !!

reklama
Przedstawiam wam Moje maleństwo, wiek dokładnie 13 tydzień 1 dzień
Termin USG 25 lipca, ale cykle mam dłuższe, więc lekarz mówi, że 2 sierpnia pojawi się na świecie:-):-)
Pierwsze zdjęcie to mózg maleństwa, a drugie on sam w pełnej okazałości..:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_1449.jpg
    DSC_1449.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC_1450.jpg
    DSC_1450.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 99
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry