reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja już po wizycie. Byłam PRZERAŻONA. Lekarz po obejrzeniu wyników stwierdził,że przyrasta to dośc wolno i za wolno na 6-7 tydzień więc podejrzewa pozamaciczną. Ja zamarłam. na usg okazało się, że wreszcie pojawił się pęcherzyk, jest ciałko żółte no i KROPEK :) Mała kropka,która jest zarodkiem.

No i co się okazało? Że natura mnie przechytrzyła i najprawdopodobniej zaszłam w ciążę nawet w 27dc!!!!
Tydzien ciąży wg USG to 5w0d !! Wstępny termin mam na 17 sierpnia.
Lekarz stwierdził,że dokładnie tak podejrzewał i że wyniki idealnie odpowiadają odpowiednim tygodniom (wreszcie wyjaśniło się to marne 17 bety). Następna wizyta 29 grudnia w celu posłuchania serduszka.no a teraz zdjęcia - wlaściwie nie ma co pokazywać ale dołączyłam stosowny opis ;)

usgbezopisu.jpg

usgzopisem.jpg

Polianna uffff... ulzylo mi ze wsio ok!!!! No i piekny Kropek!!!! To wychodzi na razie ze jestes 2 dni przede mna :-D

Dziewczyny, ja tez wrocilam juz od lekarza, dostalam wreszcie pierwsze zdjecie. Moje malenstwo rozwija sie az za szybko wzgledem tego co myslalam :-p Takze oficjalnie termin mam na 01.08.2010:tak:
a zdjecia brzuszka wysle w czwartek, bo zawsze w czwartek robimy ;-)

Załączniki

• baby.jpg
    baby.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 535
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry