reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Shyla jakoś tak dziwnie to zdjęcie wkleiłaś że mi się nie może załadować. :-( Zmniejsz je proszę lub wstaw link, bo bardzo chcę zobaczyć :-)

u mnie normalnie się ładuje :-) no ale już zmniejszyłam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
:-)Shyla, gratuluję! I cieszę się bardzo, że się uspokoiłaś trochę widząc maluszka :tak::tak:

ja po wczorajszej wizycie też mam mniej nerwów i oczywiście wyszłam z rogalem na buzi ;-) nie spodziewałam się usg, ale miałam i na dodatek zdjęcie wycyganiłam :tak: pani średnio chciała dać, bo mówi, ze za pare dni genetyczne i dostane mnostwo slicznych zdjec, ale jednak dala :-)
Maluch ma 56,7 mm czyli troszke wiecej niz sie spodziewalam i termin tez sie skraca jesli wciaz bedzie tak rosnac, bede mama lipcowa...

Załączniki

• big baby.jpg
    big baby.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 136
Gratuluję Wam pięknych fotek. Cieszę się, bo moje następne USG przypadnie na ok 11 tydz, więc tez pewnie będzie już co oglądać. Na następne idzie ze mną Mek i też już się nie może doczekać.:-D

reklama
:-)Shyla, gratuluję! I cieszę się bardzo, że się uspokoiłaś trochę widząc maluszka :tak::tak:

ja po wczorajszej wizycie też mam mniej nerwów i oczywiście wyszłam z rogalem na buzi ;-) nie spodziewałam się usg, ale miałam i na dodatek zdjęcie wycyganiłam :tak: pani średnio chciała dać, bo mówi, ze za pare dni genetyczne i dostane mnostwo slicznych zdjec, ale jednak dala :-)
Maluch ma 56,7 mm czyli troszke wiecej niz sie spodziewalam i termin tez sie skraca jesli wciaz bedzie tak rosnac, bede mama lipcowa...

Joanno Zofia
Twoje dzieciatko piekne jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie duże, już wszytsko dokładnie widać... taki maly człowieczek:-):-):-):-)
GRATULACJE

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry