reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D Dziękuję dziewczyny :)) Zdjęcia juz wiszą na ścianie. Wydruki z usg kseruje i powiększam dzięki czemu mogę się wpatrywać cały czas.

reklama
Nasza córcia w 21tc. na połówkowym 4D, pięknie się uśmiechnęła do zdjęcia:D
Save.jpg

Ostatnia edycja:
Nefris niezła modelka z tej twojej niuniu:) pozuje jak nic :)
ja bede miała chyba 3d/4d nastepne 28 maj wiec moze nawet uda sie lobuziaczka nagrac. Zobaczymy trzymajcie kciuki :)

kolumnea, filmik mamy nagrany, bedzie wspaniala pamiątka. Najlepszy jest moment jak lekarz powiedzial nam, że bezapelacyjnie widzi dziewuszkę i ja się tak strasznie smialam i cieszylam, ze chyba przez minutę nie widac nic poza trzesącym sie obrazem:)

Neftis - śliczna niunia :-) Moja nie chce pozować do zdjęć neistety - musimy się mocno nagimnastykować, żeby cokolwiek dało sie zobaczyć :-)

Dziękuję Wam bardzo. Te USG 4D to najwspanialsze i najbardziej niesamowite przeżycie jakie mnie dotąd spotkało, wzruszenia i śmiechu było co nie miara, polecam każdemu.
krzynka77, akurat nasza niuńka jest tak ruchliwa, że podczas każdego badania cały czas jest w ruchu i co chwilę zmienia pozycję, bawiąc nas przy tym niesamowicie:)

Neftis faktycznie niezła minka Twojej malutkiej;) taki uśmiechnięty maluszek to i dla mamy powód do uśmiechu;)

reklama
Neftis wiem wiem ze 4d jest swietne ale moj malec jak ostatnio robilismy schowal sie lobuziaczek na dole i pokazał doslownie na sekunde. wiec nie zdazylismy nagrac. Czekam na 28 maja wtedy moze maluszek zrobi mamusi milą niespodzianke i pokarze sie w całej okazalosci na dluzej no i paroweczke bym chciala zobaczyc bo lekarz niby bez zadnych ale powiedzial ze zdrowy chlopak i na wydruku tez napisal plec meska ale ja nie uwierze jak nie zobacze hehe.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry